м.Дніпро, вул.Чернишевського,45а
тел.(0562) 36-07-55, 31-70-31,(056) 370-15-51

073-712-79-82 Даша

095-541-06-69 Наталія,

099-985-88-37 Олександр

e-mail: laran_ltd@ua.fm

21.02.18
ПЕЧИВО З ВІТАННЯМИ
ДО 8 БЕРЕЗНЯ!

ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ - мінімальна сума замовлення складає 500 грн.

Відтепер ви маєте можливість придбати Подарунковий сертифікат

:: Показать последние рецепты ::
27.10.16

ГАРБУЗОВІ

Гарбузові міні чізкейки

 
Інгредієнти: 
борошно — 2 Чашки 
імбир — 2 Чайні ложки 
кориця — 1 Чайна ложка 
сода — 2 Чайні ложки 
сіль — 1/2 Чайної ложки (плюс цукор для обвалювання) 
розм’якле вершкове масло — 3/4 Чашки 
рослинний жир — 1/4 Склянки
цукор — 1/2 Чашки 
коричневий цукор — 1/2 Чашки 
яйця — 1 Штука 
чорна патока — 1/4 Склянки
цукор — 1 1/3 Чашки (начинка) 
кориця — 1 Чайна ложка (начинка) 
імбир — 1/4 Чайної ложки (начинка) 
гвоздика — 1/4 Чайної ложки (начинка) 
духмяний перець — 1/4 Чайної ложки (начинка) 
мелений мускатний горіх — 1/8 Чайної ложки (начинка) 
сіль — 1/2 Чайної ложки (начинка) 
гарбузове пюре — 450 Грамів (начинка) 
розм’яклий вершковий сир — 720 Грамів (начинка) 
ванільний екстракт — 1 Ст. ложка (начинка) 
лимонний сік — 1 Ст. ложка (начинка) 
яйця кімнатної температури — 5 Штук (начинка) 
жирні вершки — 1 Склянка (начинка) 
 
В великій мисці змішати борошно, імбир, корицю, соду та сіль, відкласти в бік. В іншій великій мисці збити вершкове масло міксером. Додати обидва види цукру і збити. Додати яйце та патоку, перемішати. Додати половину борошняної суміші та збити. Додати решту борошна і збити до однорідності. Накрити плівкою і поставити до холодильника на 30 хвилин. Розігріти духовку до 190 градусів і вистелити лист пергаментним папером. Сформувати з тіста невеликі кульки, близько 1 см в діаметрі. Обваляти кожну кульку в цукрі та викласти на підготовлене деко, на відстані біля 3 см одне від одного. Випікати впродовж 10 хвилин, до золотаво-коричневого кольору. Дати повністю остигнути. 
Зменшити температуру духовки до 160 градусів. Збрискнути форму для мафінів олією та викласти охолоджені тістечка в форму. Запікати ще 10 хвилин, дати остигнути. 
Зробити начинку. В невеликій мисці змішати цукор, всі спеції і сіль. В великій мисці збити вершковий сир. Додати близько 1/3 цукрової суміші та перемішати. Повторити з 2/3 цукру, що залишився, додаючи його в два заходи. Додати гарбузове пюре, ваніль і лимонний сік, збити. Додати 3 яйця і збити, після чого додати ще два. Перемішати з вершками. Викласти 2 столові ложки начинки поверх кожного тістечка в формі. Випікати (при 160 градусах) 35-40 хвилин. Охолодити тістечка до кімнатної температури в формі, після цього витягти з форми та охолоджувати  ще впродовж 3-4 годин перед подачею. Прикрасити за бажанням.
 
Смачного!

:: Архив рецептов ::

08.10.18
ВІТАЄМО НАШИХ ГЕРОЇВ-ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ
З ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ
2018-08-06
НАМ ВИПОВНЮЄТЬСЯ 22 РОКИ!!!
10-08-18 працюємо до 2 години 22 хвилини
13.06.18
РЕЖИМ РОБОТИ НА ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ
НА ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ
23.04.18
РЕЖИМ РОБОТИ НА ТРАВНЕВІ СВЯТА
НА ТРАВНЕВІ СВЯТА
21.03.18
АСОРТИМЕНТ АКСЕССУАРІВ ДО СВЯТА ВЕЛИКОДНЯ!!!
ДО СВЯТА ВЕЛИКОДНЯ!!!
Столовые приборы и наплитная посуда TM «ALTSTEEL»

Бульонницы, вазы, сахарницы, тарелки и прочая фарфоровая посуда
Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:
Корзина пуста

Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного и Азовского моря ... подробнее об этом

Полезные ссылки Page Rank Icon
Столовая посуда оптом: посуда для ресторанов, баров, кафе, столовых, гостиниц, пансионатов, санаториев
Copyright "Ларан" 2008
Дизайн: Inter-Biz
Программирование: InterBiz