м.Дніпро, вул.Чернишевського,45а
тел.(0562) 36-07-55, 31-70-31,(056) 370-15-51

050-712-79-82 Даша

095-541-06-69 Наталка,

099-985-88-37 Олександр

e-mail: laran_ltd@ua.fm

05.09.17
ШВЕДСЬКИЙ
ТОРТ

ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ - мінімальна сума замовлення складає 300 грн.

Відтепер ви маєте можливість придбати Подарунковий сертифікат

:: Показать последние рецепты ::
27.10.16

ГАРБУЗОВІ

Гарбузові міні чізкейки

 
Інгредієнти: 
борошно — 2 Чашки 
імбир — 2 Чайні ложки 
кориця — 1 Чайна ложка 
сода — 2 Чайні ложки 
сіль — 1/2 Чайної ложки (плюс цукор для обвалювання) 
розм’якле вершкове масло — 3/4 Чашки 
рослинний жир — 1/4 Склянки
цукор — 1/2 Чашки 
коричневий цукор — 1/2 Чашки 
яйця — 1 Штука 
чорна патока — 1/4 Склянки
цукор — 1 1/3 Чашки (начинка) 
кориця — 1 Чайна ложка (начинка) 
імбир — 1/4 Чайної ложки (начинка) 
гвоздика — 1/4 Чайної ложки (начинка) 
духмяний перець — 1/4 Чайної ложки (начинка) 
мелений мускатний горіх — 1/8 Чайної ложки (начинка) 
сіль — 1/2 Чайної ложки (начинка) 
гарбузове пюре — 450 Грамів (начинка) 
розм’яклий вершковий сир — 720 Грамів (начинка) 
ванільний екстракт — 1 Ст. ложка (начинка) 
лимонний сік — 1 Ст. ложка (начинка) 
яйця кімнатної температури — 5 Штук (начинка) 
жирні вершки — 1 Склянка (начинка) 
 
В великій мисці змішати борошно, імбир, корицю, соду та сіль, відкласти в бік. В іншій великій мисці збити вершкове масло міксером. Додати обидва види цукру і збити. Додати яйце та патоку, перемішати. Додати половину борошняної суміші та збити. Додати решту борошна і збити до однорідності. Накрити плівкою і поставити до холодильника на 30 хвилин. Розігріти духовку до 190 градусів і вистелити лист пергаментним папером. Сформувати з тіста невеликі кульки, близько 1 см в діаметрі. Обваляти кожну кульку в цукрі та викласти на підготовлене деко, на відстані біля 3 см одне від одного. Випікати впродовж 10 хвилин, до золотаво-коричневого кольору. Дати повністю остигнути. 
Зменшити температуру духовки до 160 градусів. Збрискнути форму для мафінів олією та викласти охолоджені тістечка в форму. Запікати ще 10 хвилин, дати остигнути. 
Зробити начинку. В невеликій мисці змішати цукор, всі спеції і сіль. В великій мисці збити вершковий сир. Додати близько 1/3 цукрової суміші та перемішати. Повторити з 2/3 цукру, що залишився, додаючи його в два заходи. Додати гарбузове пюре, ваніль і лимонний сік, збити. Додати 3 яйця і збити, після чого додати ще два. Перемішати з вершками. Викласти 2 столові ложки начинки поверх кожного тістечка в формі. Випікати (при 160 градусах) 35-40 хвилин. Охолодити тістечка до кімнатної температури в формі, після цього витягти з форми та охолоджувати  ще впродовж 3-4 годин перед подачею. Прикрасити за бажанням.
 
Смачного!

:: Архив рецептов ::

17.08.17
ВІТАЄМО ВСІХ
З 26 РІЧНИЦЕЮ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

27.04.17
РЕЖИМ РОБОТИ
НА ЧЕРВНЕВІ СВЯТА

27.03.17
ВЕЛИКОДНІ СВЯТА
НА ПОРОЗІ

13.01.17
ЧАС ГОТУВАТИСЬ
ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА!

З НОВИМ РОКОМ
ЗНИЖЕННЯ ЦІН
Столовые приборы и наплитная посуда TM «ALTSTEEL»

Бульонницы, вазы, сахарницы, тарелки и прочая фарфоровая посуда
Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:
Корзина пуста

Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного и Азовского моря ... подробнее об этом

Полезные ссылки Page Rank Icon
Столовая посуда оптом: посуда для ресторанов, баров, кафе, столовых, гостиниц, пансионатов, санаториев
Copyright "Ларан" 2008
Дизайн: Inter-Biz
Программирование: InterBiz