м.Дніпро, вул.Чернишевського,45а
тел.(0562) 36-07-55, 31-70-31,(056) 370-15-51

050-712-79-82 Даша

095-541-06-69 Наталка,

099-985-88-37 Олександр

e-mail: laran_ltd@ua.fm

01.11.17
ТОРТ
З ГОРІХАМИ

ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ - мінімальна сума замовлення складає 300 грн.

Відтепер ви маєте можливість придбати Подарунковий сертифікат

:: Показать последние рецепты ::
11.05.17

ШОКОЛАДНИЙ

 Шоколадный торт

 
Інгредієнти: 
 
Для бісквіту: 
яйця 5 шт. 
цукор 125 гр. 
борошно 125 гр. 
какао 1 ст.л. 
 
Для крему: 
сгущене молоко варене 200 гр. 
масло вершкове 200 гр. 
какао 50 гр. 
олія 10 гр. 
 
Для цукрового сиропу: 
цукор 75 гр. 
вода 75 мл. 
коньяк 20 мл. 
 
Приготування: 
 
1. Яйця збити з цукром. Додати просіяне борошно з какао. 
Обережно перемішати. 
2. Вилити в форму і пекти при 180 С до сухого сірника. 
3. Поки печеться корж приготувати крем. 
Згущене молоко збити з маслом, додати какао, перемішане з олією. 
4. Бісквіт готовий. Його треба витягти з форми та охолодити. Якщо є час, то нехай ніч полежить під рушником. Якщо часу немає,то остиглий бісквіт розрізати на 3 шари і кожен просотати сиропом.
5. Промазати кремом коржі. Обмазати верх і боки. Прикрасити за бажанням. 
Можна обсипати волоськими горіхами. 
 
Смачного!

:: Архив рецептов ::

05.12.17
НАШ РЕЖИМ РОБОТИ
НА НОВОРІЧНІ СВЯТА

10.10.17
ВІТАЄМО ВСІХ
З ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ!!!

17.08.17
ВІТАЄМО ВСІХ
З 26 РІЧНИЦЕЮ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

27.04.17
РЕЖИМ РОБОТИ
НА ЧЕРВНЕВІ СВЯТА

ВЕЛИКОДНІ СВЯТА
ЧАС ГОТУВАТИСЬ
Столовые приборы и наплитная посуда TM «ALTSTEEL»

Бульонницы, вазы, сахарницы, тарелки и прочая фарфоровая посуда
Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:
Корзина пуста

Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного и Азовского моря ... подробнее об этом

Полезные ссылки Page Rank Icon
Столовая посуда оптом: посуда для ресторанов, баров, кафе, столовых, гостиниц, пансионатов, санаториев
Copyright "Ларан" 2008
Дизайн: Inter-Biz
Программирование: InterBiz