м.Дніпро

вул.Чернишевського, 45а
тел. (056) 370-15-51

073-985-88-37 Олександр

073-541-06-69 Наталія

e-mail: laran-ltd@ukr.net

 

 

Мінімальна сума замовлення складає 500 грн

У зв'язку з нестабільністю валют прохання уточнювати актуальні ціни у менеджера

Столовые приборы и наплитная посуда TM «ALTSTEEL»

Бульонницы, вазы, сахарницы, тарелки и прочая фарфоровая посуда

:: Показать последние рецепты ::
26.07.17

МЕДОВИК

Медовик “Ательє” 

 
Інгредієнти на торт діаметром 21 см і вагою близько 2 кг: 
 
Для коржів 
мед 420 гр
цукор 80 гр 
вершкове масло 100 гр 
сметана 150 гр 
сода 1 ч.л. 
яйця 4 шт. 
пшеничне борошно 400 гр 
 
Крем 
сметана (26-30%) 800гр
цукор 250 гр 
жирні вершки (33% і вище) 480 мл. 
 
Змішати сметану з содою. 
З’єднати мед, цукор і масло, поставити на водяний огрівник та гріти, помішуючи, поки цукор не розчиниться.. 
Додати сметану з содою та розмішувати, поки маса не припинить пінитись.. 
Зняти з огрівника, додати яйця та борошно і замішати.
Розділити тісто на 10 рівних частин і по черзі випікати - по 10-12 хвилин при температурі 180 градусів. Зручно робити це в формах по 24 см, вистілених пергаментом. Можна намалювати на пергаменті кола потрібного діаметру та розподіляти тісто шпателем всередині контура. Краще пекти по 2 коржі одночасно. 
 
Готуємо крем. 
З’єднати всі інгредієнти та збивати до однорідної пухкої маси. 
Готові остиглі коржі обрізати по краях. Обрізки подрібнити в крихту. 
Промазати коржі кремом. 
Обмазати кремом верх і боки торту. 
 
Обсипати крихтою. 
Поставити в холодильник на 3-4 години, а ліпше на ніч.
 
 
Смачного!

:: Архив рецептов ::

07.12.21
ВИСТАВКА В ТУРЕЧЧИНІ
2021р.
20.11.20
ЧОРНА ПЯТНИЦЯ
ЗНИЖКИ!!!!!
20.03.20
РУКАВИЧКИ
НІТРИЛОВІ
16.03.20
Режим роботи
офісу і складу під час карантину
04.03.20
ВІТАЄМО ДОРОГИХ ЖІНОК
ЗІ СВЯТОМ ВЕСНИ!
Корзина пуста

Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного и Азовского моря ... подробнее об этом

Выбор языка Столовая посуда оптом: посуда для ресторанов, баров, кафе, столовых, гостиниц, пансионатов, санаториев Copyright "Ларан" 2008
Дизайн: Inter-Biz
Программирование: InterBiz

Оберіть мову спілкування для продовження

Для того щоб продовжити користуватися сайтом оберіть будь ласка мову сайта.

Тому зробіть свій вибір та продовжуйте користування.

українська російська