м.Дніпро, вул.Чернишевського,45а
тел.(0562) 36-07-55, 31-70-31,(056) 370-15-51

050-712-79-82 Даша

095-541-06-69 Наталка,

099-985-88-37 Олександр

e-mail: laran_ltd@ua.fm

05.09.17
ШВЕДСЬКИЙ
ТОРТ

ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ - мінімальна сума замовлення складає 300 грн.

Відтепер ви маєте можливість придбати Подарунковий сертифікат

:: Показать последние рецепты ::
05.09.17

ШВЕДСЬКИЙ

 Шведський торт

 
Інгредієнти:
1 стручок ванілі 
150 г разм’яклого масла 
40 г цукру
щіпка солі 
2 жовтки
200 г борошна вищого ґатунку
125 г цукрової пудри 
125 г разм’яклого масла 
2 яйця 
125 г очищеного меленого мигдаля, 
натерта цедра 1 лимону 
20 г борошна вищого ґатунку
 
Стручок ванілі розрізати вздовж, витягти серцевину, додати її до масла, цукру, солі та жовтків і розтерти все це в піну. Всипати просіяне борошно, та замісити пісочне тісто. Завернути його в фольгу або в пергамент і покласти на 2 години до холодильника вилежатись. Духовку розігріти до 200 градусів. Масло з просіяним цукром розтерти в піну. Поступово, по ложечці додати мигдаль, лимону цедру та борошно. Пісочне тісто розкатати в корж і викласти ним  дно і стінки форми. Розкласти по дну тіста начинку і поставити на 45 хвилин пектись на другому рівні знизу. 
Готовому торту дати остигнути в формі.
 
Смачного!

:: Архив рецептов ::

17.08.17
ВІТАЄМО ВСІХ
З 26 РІЧНИЦЕЮ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

27.04.17
РЕЖИМ РОБОТИ
НА ЧЕРВНЕВІ СВЯТА

27.03.17
ВЕЛИКОДНІ СВЯТА
НА ПОРОЗІ

13.01.17
ЧАС ГОТУВАТИСЬ
ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА!

З НОВИМ РОКОМ
ЗНИЖЕННЯ ЦІН
Столовые приборы и наплитная посуда TM «ALTSTEEL»

Бульонницы, вазы, сахарницы, тарелки и прочая фарфоровая посуда
Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:
Корзина пуста

Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного и Азовского моря ... подробнее об этом

Полезные ссылки Page Rank Icon
Столовая посуда оптом: посуда для ресторанов, баров, кафе, столовых, гостиниц, пансионатов, санаториев
Copyright "Ларан" 2008
Дизайн: Inter-Biz
Программирование: InterBiz