м.Дніпро

вул.Чернишевського, 45а
тел. (056) 370-15-51

073-985-88-37 Олександр

073-541-06-69 Наталія

e-mail: laran-ltd@ukr.net

 

 

Мінімальна сума замовлення складає 500 грн

У зв'язку з нестабільністю валют прохання уточнювати актуальні ціни у менеджера

Столовые приборы и наплитная посуда TM «ALTSTEEL»

Бульонницы, вазы, сахарницы, тарелки и прочая фарфоровая посуда

:: Показать последние рецепты ::
10.10.13

Каннолі - традиційні сіцилійські солодощі

Каннолі - традиційні сіцилійські солодощі, що спочатку готували під час карнавалу. Діти часто кепкували, вставляючи ватный тампон в середину соладощів та прикриваючи його вершковим сиром. "Жертва", що нічого не підозрювала з задоволенням відкусювала шматочок і лише згодом знаходила "сюрприз". На Сіцилії "каннолло" називають наконечник водогонного крану. Ось тільки з крану тече вода, а з каннолі тече... крем! Від цього і пішла назва цієї чудової страви, що стала невід’ємною частиною будь-якої італійської кондитерської!

Для приготування каннолі нам знадобиться:

металеві трубочки;

Для тіста:

300 г борошна;

60 г смальцю;

1 яйце;

15 г цукру;

щіпка кориці;

сіль;

біле вино.

яєчний білок для змащування;

соняшникова олія для смаження.

Для крему:

500 г рікотти;

250 г цукрової пудри;

шоколадні крапельки.

Змішуємо всі інгредієнти для теста та замішуємо (Миска нержавейка), підливаючи вина так, щоб тісто вийшло як на пельмені чи вареники.

Накриваемо харчовою плівкою та кладемо в холодильник на 30 хвилин. Після того, як тісто "відпочило", тонко його розкатуємо (Скалка) и вирізаємо кружальця (Вырубки кондитерские).

Закручуємо тісто на трубочки (Набор форм для канноли, Набор форм для трубочек), попередньо змастивши їх маслом (Кисточки) і склеюємо кінці яєчним білком, щоб при смаженні вони не разійшлись.

Обсмажуємо (Сковорода) каннолі в добре разігрітій соняшниковій олії.

Викладаємо на паперовий рушник, що всмокче зайвий жир.

Готові каннолі можна скласти в герметичний посуд (Судки) і зберігати біля місяця, начиняючи кремом по мірі потреби.

Правильно приготовані каннолі мають бути хрумкими та мати маленькі пупирці.

Готуємо крем.

Рікотту розтираємо з цукровою пудрою. Вона повинна бути кремоподібною та без грудочок. Якщо у вас не так, то попередньо перетираємо її через сито (Сита). Потім додаємо крапельки шоколаду (за відсутності, можна додати тертий шоколад (Терки), але так робити не дуже добре, оскільки рікотта втрачає колір і не відчуватиметься хрумкіт шоколаду в каннолі).

 

За допомогою кондитерського мішечка (Мешочки кондитерские) начиняємо каннолі та посипаємо цукровою пудрою. Подаємо (Салфетки ажурные) одразу ж, оскільки вже за декілька годин каннолі стають м’якими.

 

Смачного!

:: Архив рецептов ::

07.12.21
ВИСТАВКА В ТУРЕЧЧИНІ
2021р.
20.11.20
ЧОРНА ПЯТНИЦЯ
ЗНИЖКИ!!!!!
20.03.20
РУКАВИЧКИ
НІТРИЛОВІ
16.03.20
Режим роботи
офісу і складу під час карантину
04.03.20
ВІТАЄМО ДОРОГИХ ЖІНОК
ЗІ СВЯТОМ ВЕСНИ!
Корзина пуста

Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного и Азовского моря ... подробнее об этом

Выбор языка Столовая посуда оптом: посуда для ресторанов, баров, кафе, столовых, гостиниц, пансионатов, санаториев Copyright "Ларан" 2008
Дизайн: Inter-Biz
Программирование: InterBiz

Оберіть мову спілкування для продовження

Для того щоб продовжити користуватися сайтом оберіть будь ласка мову сайта.

Тому зробіть свій вибір та продовжуйте користування.

українська російська