м.Дніпро

вул.Чернишевського, 45а
тел. (056) 370-15-51

073-985-88-37 Олександр

073-541-06-69 Наталія

e-mail: laran-ltd@ukr.net

 

 

Мінімальна сума замовлення складає 500 грн

У зв'язку з нестабільністю валют прохання уточнювати актуальні ціни у менеджера

Столовые приборы и наплитная посуда TM «ALTSTEEL»

Бульонницы, вазы, сахарницы, тарелки и прочая фарфоровая посуда

:: Показать последние рецепты ::
24.03.14

Шоколадний тарт

 Основа:
200 гр печива
120 гр масла
(основа робиться як у чізкейка - печиво перемолоти, залити розтопленим маслом та розподілити по дну
форми (код 21943), випікати 10 хвилин при 170С)

Начинка:
400 гр темного шоколаду з цукром
200 гр вершків 33%
3 яєчних жовтка
жменька грецьких горіхів
1 ст л лікера куантро (можна замінити на цедру апельсина або на коньяк)
сіль на кінчику ножа

1. Шоколад розтопити в мікрохвильовці або на водяній бані, вершки нагріти, але не кипятити. Жовтки ретельно збити
вінчиком (код 17525)
, влити до жовтків 1/4 вершків, добре перемішати, а потім влити залишок вершків, після цього всю масу перемішати з шоколадом.

2. Додати подріблений горіх, лікер та щіпку солі. Вилити на основу. Витримати в холодильнику мінімум
3 години.

 

:: Архив рецептов ::

07.12.21
ВИСТАВКА В ТУРЕЧЧИНІ
2021р.
20.11.20
ЧОРНА ПЯТНИЦЯ
ЗНИЖКИ!!!!!
20.03.20
РУКАВИЧКИ
НІТРИЛОВІ
16.03.20
Режим роботи
офісу і складу під час карантину
04.03.20
ВІТАЄМО ДОРОГИХ ЖІНОК
ЗІ СВЯТОМ ВЕСНИ!
Корзина пуста

Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного и Азовского моря ... подробнее об этом

Выбор языка Столовая посуда оптом: посуда для ресторанов, баров, кафе, столовых, гостиниц, пансионатов, санаториев Copyright "Ларан" 2008
Дизайн: Inter-Biz
Программирование: InterBiz

Оберіть мову спілкування для продовження

Для того щоб продовжити користуватися сайтом оберіть будь ласка мову сайта.

Тому зробіть свій вибір та продовжуйте користування.

українська російська