м.Дніпро

вул.Чернишевського, 45а
тел. (056) 370-15-51

073-985-88-37 Олександр

073-541-06-69 Наталія

e-mail: laran-ltd@ukr.net

 

 

Мінімальна сума замовлення складає 500 грн

У зв'язку з нестабільністю валют прохання уточнювати актуальні ціни у менеджера

Столовые приборы и наплитная посуда TM «ALTSTEEL»

Бульонницы, вазы, сахарницы, тарелки и прочая фарфоровая посуда

:: Показать последние рецепты ::
08.04.14

Чізкейк з малиною

 Для основи:

150 г масла
150 г меленого мигдалю
150 г борошна та 1 ч.л. розпушувача
150 г цукру
1 ст.л. какао
2 яйця

Для начинки:
250 г маскарпоне (аба іншого вершкового сиру)
300 мл вершків для збивання (33-35%)
120 г цукру
1/2 ч.л. желатину швидкорозчинного
декілька крапель мигдальної есенції (якщо є)
малина
малинове желе

1. Всі інгредієнти, потрібні для основи, крім яйця, змішати в комбайні до отримання масляних крихт. Додати яйце та перемішати до пастоподібного стану.

2. Тісто викласти в роз’ємну форму, діаметром
24 см, розрівняти. Випікати 25 хвилин при 200 градусах.
Викласти малину на охолоджений корж.

3. Желатин змішати з 2 ст.л. води і дати набухнути. Розчинити на водяній бані або в мікрохвильовці, трохи охолодити.
Вершковий сир перемішати з цукром. Окремо збити вершки.

4. Змішати вершкову пасту з желатином, ввести вершки, мигдальний екстракт, перемішати. Викласти крем у форму на основу поверх малини та поставити в холодильник на кілька годин/на нічь.

5. Приготувати малинове желе, як написано в інструкції (але з меншою кількістю води), дати йому трохи загустіти і вилити поверх крему. Прикрасити малиною

 

:: Архив рецептов ::

07.12.21
ВИСТАВКА В ТУРЕЧЧИНІ
2021р.
20.11.20
ЧОРНА ПЯТНИЦЯ
ЗНИЖКИ!!!!!
20.03.20
РУКАВИЧКИ
НІТРИЛОВІ
16.03.20
Режим роботи
офісу і складу під час карантину
04.03.20
ВІТАЄМО ДОРОГИХ ЖІНОК
ЗІ СВЯТОМ ВЕСНИ!
Корзина пуста

Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного и Азовского моря ... подробнее об этом

Выбор языка Столовая посуда оптом: посуда для ресторанов, баров, кафе, столовых, гостиниц, пансионатов, санаториев Copyright "Ларан" 2008
Дизайн: Inter-Biz
Программирование: InterBiz

Оберіть мову спілкування для продовження

Для того щоб продовжити користуватися сайтом оберіть будь ласка мову сайта.

Тому зробіть свій вибір та продовжуйте користування.

українська російська