м.Дніпро

вул.Чернишевського, 45а
тел. (056) 370-15-51

073-985-88-37 Олександр

073-541-06-69 Наталія

e-mail: laran-ltd@ukr.net

 

 

Мінімальна сума замовлення складає 500 грн

У зв'язку з нестабільністю валют прохання уточнювати актуальні ціни у менеджера

Столовые приборы и наплитная посуда TM «ALTSTEEL»

Бульонницы, вазы, сахарницы, тарелки и прочая фарфоровая посуда

:: Показать последние рецепты ::
16.04.14

Ванільна паннакотта

 Ванільна паннакотта


360 мл вершків для збивання (35-38% жирності)
3 ст л цукру
2 ст л дуже холодної води
2 ч л порошкового желатину
1/2 ванільного стручка
+ щіпка солі

З зазначеної кількості інгредієнтів виходить 3 круглих паннакотти діаметром
8 см. (Форма силиконовая на планшете 1/6 31*21)

1. Стручок ванілі розрізати вздовж навпіл та вичистити насіння з однієї половинки. Другу збережіть для іншого десерта.

2. В невелику каструльку або турку 
вилити вершки, додати цукор, сіль та насіння ванілі. В невеликій чашці розвести желатин з водою, залишити набухати.

3. Каструльку з вершками поставити на середній вогонь і перемішуючи, нагрівати доти, доки суміш не стане близькою до закипання.

4. Зняти з вогню, додати набухший желатин та перемішати до однорідности. Підготувати форму більшого за каструльку розміру та налити туди води з льодом.

5. Поставити зверху форму з вершковою сумішшю та, час від часу перемішуючи, охолодити. Необхідно додавати лід у воду, аби вона залишалася максимально холодною. Зі зменшенням температури, вершкова суміш буде потроху густішати, оскільки желатин почне діяти.

6. Щойно з боків каструльки суміш почне збиратися "грудками", перемішати вінчиком до однорідности та розлити її у форми.

7. Накрити зверху харчовою плівкою, поставити в холодильник не менш ніж на
6 годин (краще на ніч). Подавати паннакотту охолоджденою з ягідним соусом або просто зі свіжими ягодами.

 

:: Архив рецептов ::

07.12.21
ВИСТАВКА В ТУРЕЧЧИНІ
2021р.
20.11.20
ЧОРНА ПЯТНИЦЯ
ЗНИЖКИ!!!!!
20.03.20
РУКАВИЧКИ
НІТРИЛОВІ
16.03.20
Режим роботи
офісу і складу під час карантину
04.03.20
ВІТАЄМО ДОРОГИХ ЖІНОК
ЗІ СВЯТОМ ВЕСНИ!
Корзина пуста

Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного и Азовского моря ... подробнее об этом

Выбор языка Столовая посуда оптом: посуда для ресторанов, баров, кафе, столовых, гостиниц, пансионатов, санаториев Copyright "Ларан" 2008
Дизайн: Inter-Biz
Программирование: InterBiz

Оберіть мову спілкування для продовження

Для того щоб продовжити користуватися сайтом оберіть будь ласка мову сайта.

Тому зробіть свій вибір та продовжуйте користування.

українська російська