м.Дніпро

вул.Чернишевського, 45а
тел. (056) 370-15-51

073-985-88-37 Олександр

073-541-06-69 Наталія

e-mail: laran-ltd@ukr.net

 

 

Мінімальна сума замовлення складає 500 грн

У зв'язку з нестабільністю валют прохання уточнювати актуальні ціни у менеджера

Столовые приборы и наплитная посуда TM «ALTSTEEL»

Бульонницы, вазы, сахарницы, тарелки и прочая фарфоровая посуда

:: Показать последние рецепты ::
23.04.2014

Шоколадний мус

 Шоколадний мус на базі знезжиреного сиру


Інгредієнти:
- йогурт - 100г.
- сир знежирений - 300г.
- цукор - 3ст.л.
- какао - 1,5ст.л.
- желатин-15г.

Приготування:
1. Йогурт, сир, цукор та какао збити в блендері до однорідного стану.
2. Желатин замочити в холодній воді на 10-15хв.
3. Поставити каструлю з желатином на вогонь, довести до кипіння.
4. Додати желатин в шоколадний крем, ретельно перемішати.
5. Міксером збивати крем 1-2хв.
6. Налити мус в креманки
, поставити в холодильник на 2-3 години.
За бажанням можна додати горіхи
Рецепт на 4 порції, на 100г. біля 140 ккал.

За таким рецептом можна робити і фруктовий мус, замінивши какао улюбленими фруктами або ягодами.

 

:: Архив рецептов ::

07.12.21
ВИСТАВКА В ТУРЕЧЧИНІ
2021р.
20.11.20
ЧОРНА ПЯТНИЦЯ
ЗНИЖКИ!!!!!
20.03.20
РУКАВИЧКИ
НІТРИЛОВІ
16.03.20
Режим роботи
офісу і складу під час карантину
04.03.20
ВІТАЄМО ДОРОГИХ ЖІНОК
ЗІ СВЯТОМ ВЕСНИ!
Корзина пуста

Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного и Азовского моря ... подробнее об этом

Выбор языка Столовая посуда оптом: посуда для ресторанов, баров, кафе, столовых, гостиниц, пансионатов, санаториев Copyright "Ларан" 2008
Дизайн: Inter-Biz
Программирование: InterBiz

Оберіть мову спілкування для продовження

Для того щоб продовжити користуватися сайтом оберіть будь ласка мову сайта.

Тому зробіть свій вибір та продовжуйте користування.

українська російська