м.Дніпро

вул.Чернишевського, 45а
тел. (056) 370-15-51

073-985-88-37 Олександр

073-541-06-69 Наталія

e-mail: laran-ltd@ukr.net

 

 

Мінімальна сума замовлення складає 500 грн

У зв'язку з нестабільністю валют прохання уточнювати актуальні ціни у менеджера

Столовые приборы и наплитная посуда TM «ALTSTEEL»

Бульонницы, вазы, сахарницы, тарелки и прочая фарфоровая посуда

:: Показать последние рецепты ::
17.10.14

ЖЕЛЕЙНО-ЙОГУРТОВИЙ ТОРТ

 Желейно-йогуртовий торт.


1 пачка готового
ягідного желе
(малина, ч
орниця)
2 пачки желатин
у по 15 г
2 пачки йогурт
у по 500 мл
шоколад
та какао

Пригот
ування
Пригот
увати желе, як вказано на пачці. В форму для желейного торту налити води, додати кілька крапель соняшникової олії , закрити кришкою і потрусити. Воду вилити. По дну форми розкласти красиво ягоди чи фрукти.

Обережно (краще ложкою) залити ягоди желе. Поставити в морозилку. Желе не повинно замерзнути, має лише охолодитися та застигнути.

Пок
и желе охолоджується, заливаємо желатин 1 склянкою води. Коли він розбухне, треба його нагріти і розтопити, не доводячи до кипіння.

Через
деякий час желатин готовий до використання. Далі додаємо желатин в йогурт і ретельно перемішуємо.

 
Ко
ли все розчинилось, заливаємо в форму на перший, вже застиглий ягідний шар.

Те ж саме робимо з другою пачкою йогурту. Можна шоколад не додавати, залишивши просто йогурт. Це на Ваш смак.

 
Залива
ємо третій шар на застиглий другий і ставимо в холодильник до повного застигання торту!

:: Архив рецептов ::

07.12.21
ВИСТАВКА В ТУРЕЧЧИНІ
2021р.
20.11.20
ЧОРНА ПЯТНИЦЯ
ЗНИЖКИ!!!!!
20.03.20
РУКАВИЧКИ
НІТРИЛОВІ
16.03.20
Режим роботи
офісу і складу під час карантину
04.03.20
ВІТАЄМО ДОРОГИХ ЖІНОК
ЗІ СВЯТОМ ВЕСНИ!
Корзина пуста

Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного и Азовского моря ... подробнее об этом

Выбор языка Столовая посуда оптом: посуда для ресторанов, баров, кафе, столовых, гостиниц, пансионатов, санаториев Copyright "Ларан" 2008
Дизайн: Inter-Biz
Программирование: InterBiz

Оберіть мову спілкування для продовження

Для того щоб продовжити користуватися сайтом оберіть будь ласка мову сайта.

Тому зробіть свій вибір та продовжуйте користування.

українська російська