м.Дніпро

вул.Чернишевського, 45а
тел. (056) 370-15-51

073-985-88-37 Олександр

073-541-06-69 Наталія

e-mail: laran-ltd@ukr.net

 

 

Мінімальна сума замовлення складає 500 грн

У зв'язку з нестабільністю валют прохання уточнювати актуальні ціни у менеджера

Столовые приборы и наплитная посуда TM «ALTSTEEL»

Бульонницы, вазы, сахарницы, тарелки и прочая фарфоровая посуда

:: Показать последние рецепты ::
11.11.14

МИГДАЛЬНЕ ПЕЧИВО

Мигдальне печиво

Інгредієнти:

- 100 гр ми
гдалевого борошна (можна змолоти в кавомолці)
- 240 гр
цукрової пудри
- 3 б
ілки великих яєць
- 25 гр
борошна
- масло
та борошно для пергамента

Пригот
ування:

1. Ми
гдалеве борошно перемішати в мисці з цукровою пудрою та додати білки 2х яєць. Збити вінчиком до однорідності.
2. До
дати решту білку, збити ще раз.
3. До
дати просіяне через сито борошно та замісити. Тісто має бути доволі рідким.
4. Заст
ілити деко пергаментом, змащеним маслом і присипаним борошном.
5. Т
істо влити в кондитерський мішок.
6.
Витискати кругле печиво діаметром 6-7 см на відстані одне від одного та поставити у розігріту до 180 градусів духовку (без конвекції).
7. В
ипікати до золотаво-коричневого кольору 20 хвилин.

 

:: Архив рецептов ::

07.12.21
ВИСТАВКА В ТУРЕЧЧИНІ
2021р.
20.11.20
ЧОРНА ПЯТНИЦЯ
ЗНИЖКИ!!!!!
20.03.20
РУКАВИЧКИ
НІТРИЛОВІ
16.03.20
Режим роботи
офісу і складу під час карантину
04.03.20
ВІТАЄМО ДОРОГИХ ЖІНОК
ЗІ СВЯТОМ ВЕСНИ!
Корзина пуста

Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного и Азовского моря ... подробнее об этом

Выбор языка Столовая посуда оптом: посуда для ресторанов, баров, кафе, столовых, гостиниц, пансионатов, санаториев Copyright "Ларан" 2008
Дизайн: Inter-Biz
Программирование: InterBiz

Оберіть мову спілкування для продовження

Для того щоб продовжити користуватися сайтом оберіть будь ласка мову сайта.

Тому зробіть свій вибір та продовжуйте користування.

українська російська