м.Дніпро

вул.Чернишевського, 45а
тел. (056) 370-15-51

073-985-88-37 Олександр

073-541-06-69 Наталія

e-mail: laran-ltd@ukr.net

 

 

Мінімальна сума замовлення складає 500 грн

У зв'язку з нестабільністю валют прохання уточнювати актуальні ціни у менеджера

Столовые приборы и наплитная посуда TM «ALTSTEEL»

Бульонницы, вазы, сахарницы, тарелки и прочая фарфоровая посуда

:: Показать последние рецепты ::
25.12.14

ПИРІГ

 Пиріг з сиром, ягодами та вівсянкою

Інгредієнти:
Т
істо:
1,5 с
клянки подрібнених вівсяних пластівців
1/3 с
клянки цукру
1 ч. л.
розпушувачу чи соди (без гірки)
100 г м
якого вершкового масла

Начинка:
0,5 с
клянки цукру
2 яйц
я
250 г низ
ькокалорійного сиру
близько 200 гр ягід (журавлина, чорниця, малина, полуниця)

Пригот
ування:
1.М
яке масло вінчиком збити з цукром, всипати розпушувач і вівсяні пластівці (попередньо подрібнивши). Тісто має бути розсипчастим, як крихта.

2.Гот
уємо начинку: міксером збити 0,5 склянки цукру з 2-ма яйцями, а після цього додати сир. Збити в однорідну пухку масу. Якщо сир з грудочками, то збивати його до пастоподібного стану.

3.
У форму для випікання висипати 2/3 тіста, зверху рівномірно розподілити сирну начинку, а потім ягоди (можна заморожені) і злегка вдавити їх в сирну масу. Засипати рештою тіста. Випікати при t 180 градусів близько 40 хвилин, до золотавого кольору. Дати повністю охолонути та частуватись.

Смачного!

:: Архив рецептов ::

07.12.21
ВИСТАВКА В ТУРЕЧЧИНІ
2021р.
20.11.20
ЧОРНА ПЯТНИЦЯ
ЗНИЖКИ!!!!!
20.03.20
РУКАВИЧКИ
НІТРИЛОВІ
16.03.20
Режим роботи
офісу і складу під час карантину
04.03.20
ВІТАЄМО ДОРОГИХ ЖІНОК
ЗІ СВЯТОМ ВЕСНИ!
Корзина пуста

Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного и Азовского моря ... подробнее об этом

Выбор языка Столовая посуда оптом: посуда для ресторанов, баров, кафе, столовых, гостиниц, пансионатов, санаториев Copyright "Ларан" 2008
Дизайн: Inter-Biz
Программирование: InterBiz

Оберіть мову спілкування для продовження

Для того щоб продовжити користуватися сайтом оберіть будь ласка мову сайта.

Тому зробіть свій вибір та продовжуйте користування.

українська російська