м.Дніпро

вул.Чернишевського, 45а
тел. (056) 370-15-51

073-985-88-37 Олександр

073-541-06-69 Наталія

e-mail: laran-ltd@ukr.net

 

 

Мінімальна сума замовлення складає 500 грн

У зв'язку з нестабільністю валют прохання уточнювати актуальні ціни у менеджера

Столовые приборы и наплитная посуда TM «ALTSTEEL»

Бульонницы, вазы, сахарницы, тарелки и прочая фарфоровая посуда

:: Показать последние рецепты ::
06.01.15

ТОРТ БАНАНОВИЙ

 Торт банановий з йогуртом та глазурю


Інгредієнти:


Бананов
і млинці:
Вершкове масло – 4 столові ложки
Великий стиглий банан – 1 шт (біля 170 г, або ½ склянки пюре)
Молоко – 235 мл
Борошно – 95 г
Яйц
е – 4 шт
Коричнев
ий цукор – 2 столові ложки
Ван
ілін – ½ чайної ложки
С
іль – 1/4 чайної ложки
Кориц
я – ½ чайної ложки
Мускатн
ий горіх – 1/4 чайної ложки
Щ
іпка меленої гвоздики

Начинка:
Вершковий сир – 225 г
Йогурт – 345 г
Цукор – 65 г
Ван
ілін – ½ чайної ложки

Глазур:
Жирн
і вершки для збивання – 120 мл
Коричнев
ий цукор – 50 г
Вершкове масло – 15 г
Рублен
і волоські горіхи – 50 г
Ван
ілін – ½ чайної ложки
С
іль – за смаком

В блендер
і збийте банан до стану пюре, додайте вершкове масло, а потім решту інгредієнтів для млинців і збийте до однорідної маси. Перелийте тісто (достатньо рідкої консистенції) в миску, закрийте харчовою плівкою та поставте до холодильника щонайменше на годину. Охолоджене тісто ретельно збийте і на розпеченій пательні обсмажте млинці з обох боків до золотавої кірочки.

Начинка:
Вершковий сир збийте до пухкого стану, поступово додайте йогурт, цукор і ванілін. Збийте до однорідної пухкої маси.

Нанес
іть начинку між кожним млинцем, решту крему нанесіть поверх торту.

Для глазур
і ручним міксером збийте вершки з коричневим цукром і маслом на середній швидкості в джезві. Доведіть суміш до кипіння, уменьшіть вогонь та варіть біля 10 хвилин, періодично помішуючи. Додайте ванілін, сіль і рублені горіхи. Не гаячи часу залийте торт глазурю.

:: Архив рецептов ::

07.12.21
ВИСТАВКА В ТУРЕЧЧИНІ
2021р.
20.11.20
ЧОРНА ПЯТНИЦЯ
ЗНИЖКИ!!!!!
20.03.20
РУКАВИЧКИ
НІТРИЛОВІ
16.03.20
Режим роботи
офісу і складу під час карантину
04.03.20
ВІТАЄМО ДОРОГИХ ЖІНОК
ЗІ СВЯТОМ ВЕСНИ!
Корзина пуста

Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного и Азовского моря ... подробнее об этом

Выбор языка Столовая посуда оптом: посуда для ресторанов, баров, кафе, столовых, гостиниц, пансионатов, санаториев Copyright "Ларан" 2008
Дизайн: Inter-Biz
Программирование: InterBiz

Оберіть мову спілкування для продовження

Для того щоб продовжити користуватися сайтом оберіть будь ласка мову сайта.

Тому зробіть свій вибір та продовжуйте користування.

українська російська