м.Дніпро

вул.Чернишевського, 45а
тел. (056) 370-15-51

073-985-88-37 Олександр

073-541-06-69 Наталія

e-mail: laran-ltd@ukr.net

 

 

Мінімальна сума замовлення складає 500 грн

У зв'язку з нестабільністю валют прохання уточнювати актуальні ціни у менеджера

Столовые приборы и наплитная посуда TM «ALTSTEEL»

Бульонницы, вазы, сахарницы, тарелки и прочая фарфоровая посуда

:: Показать последние рецепты ::
02.07.15

СИРНО-ЯБЛУЧНИЙ

 Сирно-яблучний пиріг

 
Інгредієнти:
 
- борошно – 2 склянки,
- сметана – 100 г,
- яйця – 4 штуки,
- цукор– 1,5 склянки,
- вершкове масло – 200 г,
- розпушувач – 10 г,
- сир – 500 г,
- яблука – 4 штуки,
- кориця – за бажанням.
 
Приготування:
 
Викладаємо в одну ємність сир. Відділяємо білки від жовтків. 3 жовтка кладемо в окремий посуд, 1 жовток – викладаємо в ємність з сиром. Білки залишаємо в одній посудині.
 
До трьох жовтків додаємо половину цукру, вершкове масло, перемішане з розпушувачем борошно, та сметану. Замішуємо. Формуємо кулю та ставимо до холодильника на 1 годину.
Нарізаємо яблука дуже тонкими скибками. Додаємо в сирну суміш 1/3 склянки цукру, перемішуємо. Викладаємо тісто в форму для випікання, вирівнюємо, формуємо бортики. На тісто викладаємо сирну масу. Поверх неї – яблука. Посипаємо корицею і ставимо на 30 хвилин в духовку з температурою 180 градусів. Тим часом збиваємо білки з рештою цукру до стійких піків.
 
Викладаємо білки на яблука. Знову ставимо в духовку на 5-7 хвилин. Охолоджуємо, дістаємо з форми і готуємо чай.

:: Архив рецептов ::

07.12.21
ВИСТАВКА В ТУРЕЧЧИНІ
2021р.
20.11.20
ЧОРНА ПЯТНИЦЯ
ЗНИЖКИ!!!!!
20.03.20
РУКАВИЧКИ
НІТРИЛОВІ
16.03.20
Режим роботи
офісу і складу під час карантину
04.03.20
ВІТАЄМО ДОРОГИХ ЖІНОК
ЗІ СВЯТОМ ВЕСНИ!
Корзина пуста

Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного и Азовского моря ... подробнее об этом

Выбор языка Столовая посуда оптом: посуда для ресторанов, баров, кафе, столовых, гостиниц, пансионатов, санаториев Copyright "Ларан" 2008
Дизайн: Inter-Biz
Программирование: InterBiz

Оберіть мову спілкування для продовження

Для того щоб продовжити користуватися сайтом оберіть будь ласка мову сайта.

Тому зробіть свій вибір та продовжуйте користування.

українська російська