м.Дніпро

вул.Чернишевського, 45а
тел. (056) 370-15-51

073-985-88-37 Олександр

073-541-06-69 Наталія

e-mail: laran-ltd@ukr.net

 

 

Мінімальна сума замовлення складає 500 грн

У зв'язку з нестабільністю валют прохання уточнювати актуальні ціни у менеджера

Столовые приборы и наплитная посуда TM «ALTSTEEL»

Бульонницы, вазы, сахарницы, тарелки и прочая фарфоровая посуда

:: Показать последние рецепты ::
07.08.15

ТОРТ

 Торт "Політ"

 
Інгредієнти
 
Тісто:
130 г арахісу;
5 яєчних білків;
320 г цукру;
1 пакетик ванільного цукру.
 
Крем:
215 г вершкового масла;
190 г цукру;
1 яйце;
125 г молока;
1 ст. л. коньяку;
1 пакетик ванільного цукру.
 
Спосіб приготування:
 
Готуємо безе. Для цього: збити білки з додаванням щіпки солі, до твердих піків.
Додайте цукор і збивайте до отримання дуже щільної білосніжної маси. 
Одну повну столову ложку безе відкладіть в мішечок з фігурною насадкою. В решту безе додайте горіхи. І також відкладіть повну столову ложку вже безе з горіхами.
 
На пергаменті сформуйте 2 коржики діаметром 20 см кожен. З мішечка викладіть на той самий пергамент безе для прикрашання. І відкладену частину з горіхами теж викласти в довільній формі, позаяк це безе піде на обсипку торту. Сушити безе при температурі 100С близько двох годин.
 
Готуємо крем шарлотт. Для цього треба зварити сироп з молока, яєць та цукру, остудити і додати у збите розм’якле вершкове масло.
 
Крем збити. Столову ложку з гіркою крему збити з какао порошком, він піде на прикрашання. Відтак коржи спеклись та охололи, можна збирати торт. Для цього перший корж намастити третиною крему, зверху покласти ще корж і обмазати рештою крему верх і боки торту, але залишивши трохи для прикрашання.
Безе, що ми пекли для обсипки, порубити ножем і обсипати боки торту.
 
Прикрасьте торт шоколадним і білим кремами і безе, що ми пекли для прикрашання.

:: Архив рецептов ::

07.12.21
ВИСТАВКА В ТУРЕЧЧИНІ
2021р.
20.11.20
ЧОРНА ПЯТНИЦЯ
ЗНИЖКИ!!!!!
20.03.20
РУКАВИЧКИ
НІТРИЛОВІ
16.03.20
Режим роботи
офісу і складу під час карантину
04.03.20
ВІТАЄМО ДОРОГИХ ЖІНОК
ЗІ СВЯТОМ ВЕСНИ!
Корзина пуста

Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного и Азовского моря ... подробнее об этом

Выбор языка Столовая посуда оптом: посуда для ресторанов, баров, кафе, столовых, гостиниц, пансионатов, санаториев Copyright "Ларан" 2008
Дизайн: Inter-Biz
Программирование: InterBiz

Оберіть мову спілкування для продовження

Для того щоб продовжити користуватися сайтом оберіть будь ласка мову сайта.

Тому зробіть свій вибір та продовжуйте користування.

українська російська