м.Дніпро

вул.Чернишевського, 45а
тел. (056) 370-15-51

073-985-88-37 Олександр

073-541-06-69 Наталія

e-mail: laran-ltd@ukr.net

 

 

Мінімальна сума замовлення складає 500 грн

У зв'язку з нестабільністю валют прохання уточнювати актуальні ціни у менеджера

Столовые приборы и наплитная посуда TM «ALTSTEEL»

Бульонницы, вазы, сахарницы, тарелки и прочая фарфоровая посуда

:: Показать последние рецепты ::
07.10.15

ТОРТ-ЦУКЕРКА

 ТОРТ-ЦУКЕРКА "БАУНТІ"

 
Інгредієнти:
 
Для тіста:
150 гр. м’якого вершкового масла
1 жовток
100 гр. цукру
1 пакетик розпушувачу
2 ст.л. какао
1 ст. борошна
 
Для "Баунті":
6 білків
1 ст. цукру
200 гр. кокосової стружки
 
Для крему:
5 жовтків
4 ст. л. (без гірки) цукру
1 ст. молока
200 гр. вершкового масла
ваніль
2 ст.л. коньяку
 
Приготування:
 
1.Готуємо тісто: в мисці перемішати жовток, цукор, масло. Додати просіяне борошно з розпушувачем і какао. Замішуємо тісто.
2.В форму для торту покласти 2/3 тіста, розрівняти рукою. Решту тіста треба покласти до морозильника.
3.Готуємо "баунті": збити білки з цукром, як на безе, але цукру менше. Тепер додаємо кокосову стружку, і акуратно перемішуємо баунті ложкою.
4.Викладаємо "баунті" на тісто.
5.Дістаємо решту тіста з морозилки та натираємо на великій тертці прямо на "баунті".
6.Випікаємо 1 годину при температурі 180 градусів.
7.Тепер дістаємо з духовки і ставимо охолоджуватись.
8.Робимо крем: жовтки, цукор і молоко варимо (до гущини рідкого кефіру). Після цього суміш охолоджуємо.
9.Збиваємо масло до пухкості і білого кольору. Потроху додаємо крем з п.8. В кінці додаємо коньяк.
10.Кремом змащуємо весь торт. Ставимо до холодильника, для охолодження.
11.Коли крем застигне, заливаємо торт глазурью.

:: Архив рецептов ::

07.12.21
ВИСТАВКА В ТУРЕЧЧИНІ
2021р.
20.11.20
ЧОРНА ПЯТНИЦЯ
ЗНИЖКИ!!!!!
20.03.20
РУКАВИЧКИ
НІТРИЛОВІ
16.03.20
Режим роботи
офісу і складу під час карантину
04.03.20
ВІТАЄМО ДОРОГИХ ЖІНОК
ЗІ СВЯТОМ ВЕСНИ!
Корзина пуста

Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного и Азовского моря ... подробнее об этом

Выбор языка Столовая посуда оптом: посуда для ресторанов, баров, кафе, столовых, гостиниц, пансионатов, санаториев Copyright "Ларан" 2008
Дизайн: Inter-Biz
Программирование: InterBiz

Оберіть мову спілкування для продовження

Для того щоб продовжити користуватися сайтом оберіть будь ласка мову сайта.

Тому зробіть свій вибір та продовжуйте користування.

українська російська