м.Дніпро, вул.Чернишевського,45а
тел.(0562) 36-07-55, 31-70-31,(056) 370-15-51

050-712-79-82 Даша

095-541-06-69 Наталка,

099-985-88-37 Олександр

e-mail: laran_ltd@ua.fm

11.05.17
ШОКОЛАДНИЙ
ТОРТ

ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ - мінімальна сума замовлення складає 300 грн.

Відтепер ви маєте можливість придбати Подарунковий сертифікат

:: Показать последние рецепты ::
18.05.16

ВИШНЕВИЙ

 Вишневий пиріг

 
Інгредієнти:
 
Несолене разм’якле масло — 80 г
Борошно — 1,5 чашки
Розпушувач — 1,5 ч. л.
Сіль — 0,5 ч. л.
Цукор — 1 чашка + 2 ст. л.
Яйце куряче — 1 шт.
Молоко — 0,5 чашки
Екстракт ванілі — 1 ч. л.
Вишня
 
Приготування:
 
1. Попередньо розігрійте духовку до 180 градусів.
2. Змастіть маслом форму для пирога. Просійте борошно, розпушувач та сіль в миску.
3. Збийте масло і 1 чашку цукру до блідої та пухкої маси, впродовж близько3 хвилин.
4. Зменшіть швидкість і додайте яйце, молоко та ваніль.
5. Поступово додайте суміш борошна. Рідке тісто вилийте в форму.
6. Викладіть зверху вишні без кісточок, якнайближче одна до одної.
7. Посипте 2 столовими ложками цукру, що залишився.
8. Печіть пиріг при 180 градусах до золотавого кольору, близько однієї години.
9. Дайте остигнути в формі на решітці.
10. Посипте цукровою пудрою.

:: Архив рецептов ::

27.04.17
РЕЖИМ РОБОТИ
НА ЧЕРВНЕВІ СВЯТА

27.03.17
ВЕЛИКОДНІ СВЯТА
НА ПОРОЗІ

13.01.17
ЧАС ГОТУВАТИСЬ
ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА!

30.12.16
З НОВИМ РОКОМ
ТА РІЗДВОМ!

ЗНИЖЕННЯ ЦІН
В ГРУДНІ
Столовые приборы и наплитная посуда TM «ALTSTEEL»

Бульонницы, вазы, сахарницы, тарелки и прочая фарфоровая посуда
Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:
Корзина пуста

Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на Крымском полуострове и побережье Черного моря ... подробнее об этом

Полезные ссылки Page Rank Icon
Столовая посуда оптом: посуда для ресторанов, баров, кафе, столовых, гостиниц, пансионатов, санаториев
Copyright "Ларан" 2008
Дизайн: Inter-Biz
Программирование: InterBiz