м.Дніпро, вул.Чернишевського,45а
тел.(0562) 36-07-55, 31-70-31,(056) 370-15-51

050-712-79-82 Даша

095-541-06-69 Наталка,

099-985-88-37 Олександр

e-mail: laran_ltd@ua.fm

11.05.17
ШОКОЛАДНИЙ
ТОРТ

ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ - мінімальна сума замовлення складає 300 грн.

Відтепер ви маєте можливість придбати Подарунковий сертифікат

:: Показать последние рецепты ::
10.06.16

ШОКОЛАДНО-ПОЛУНИЧНИЙ

ШОКОЛАДНО-ПОЛУНИЧНИЙ ТОРТ  

 
ІНГРЕДІЄНТИ:
борошно — 3,5 ст. л
яйця курячі — 5 шт.
цукор — 230 г
какао — 2 ст. л.
розпушувач — 1 ч. л.
ванільний цукор — 1 пакетик
масло вершкове (м’яке) — 300 г
згущене молоко — 1 банка
полуниця (свіжа) — 300 г
 
ПРИГОТУВАННЯ:
Збити 5 яєць зі склянкою цукру та 1 пакетиком ванільного цукру в білу пухку масу. Просіяти в яєчну масу 3,5 столові ложки борошна (з верхом), 2 столові ложки какао та 1 чайну ложку розпушувачу. Акуратно перемішати до отримання однорідного тіста. Застілити форму папером для випікання, змастити маслом і викласти в неї тісто.
 
Випікати в наперед розігрітій духовці за температури 190 градусів, близько 45 хвилин. Готовність бісквіту перевірити дерев’яною паличкою. Спечений бісквіт викласти на решітку і залишити охолодитись.
Приготувати вершковий крем. Збити 300 г вершкового масла з банкою згущеного молока. Змастити торт кремом, боки обсипати крихтою та прикраити верх полуницею.
 

:: Архив рецептов ::

27.04.17
РЕЖИМ РОБОТИ
НА ЧЕРВНЕВІ СВЯТА

27.03.17
ВЕЛИКОДНІ СВЯТА
НА ПОРОЗІ

13.01.17
ЧАС ГОТУВАТИСЬ
ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА!

30.12.16
З НОВИМ РОКОМ
ТА РІЗДВОМ!

ЗНИЖЕННЯ ЦІН
В ГРУДНІ
Столовые приборы и наплитная посуда TM «ALTSTEEL»

Бульонницы, вазы, сахарницы, тарелки и прочая фарфоровая посуда
Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:
Корзина пуста

Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на Крымском полуострове и побережье Черного моря ... подробнее об этом

Полезные ссылки Page Rank Icon
Столовая посуда оптом: посуда для ресторанов, баров, кафе, столовых, гостиниц, пансионатов, санаториев
Copyright "Ларан" 2008
Дизайн: Inter-Biz
Программирование: InterBiz