м.Дніпро

вул.Чернишевського, 45а
тел. (056) 370-15-51

073-985-88-37 Олександр

073-541-06-69 Наталія

e-mail: laran-ltd@ukr.net

 

 

Мінімальна сума замовлення складає 500 грн

У зв'язку з нестабільністю валют прохання уточнювати актуальні ціни у менеджера

Столовые приборы и наплитная посуда TM «ALTSTEEL»

Бульонницы, вазы, сахарницы, тарелки и прочая фарфоровая посуда

:: Показать последние рецепты ::
10.06.16

ШОКОЛАДНО-ПОЛУНИЧНИЙ

ШОКОЛАДНО-ПОЛУНИЧНИЙ ТОРТ  

 
ІНГРЕДІЄНТИ:
борошно — 3,5 ст. л
яйця курячі — 5 шт.
цукор — 230 г
какао — 2 ст. л.
розпушувач — 1 ч. л.
ванільний цукор — 1 пакетик
масло вершкове (м’яке) — 300 г
згущене молоко — 1 банка
полуниця (свіжа) — 300 г
 
ПРИГОТУВАННЯ:
Збити 5 яєць зі склянкою цукру та 1 пакетиком ванільного цукру в білу пухку масу. Просіяти в яєчну масу 3,5 столові ложки борошна (з верхом), 2 столові ложки какао та 1 чайну ложку розпушувачу. Акуратно перемішати до отримання однорідного тіста. Застілити форму папером для випікання, змастити маслом і викласти в неї тісто.
 
Випікати в наперед розігрітій духовці за температури 190 градусів, близько 45 хвилин. Готовність бісквіту перевірити дерев’яною паличкою. Спечений бісквіт викласти на решітку і залишити охолодитись.
Приготувати вершковий крем. Збити 300 г вершкового масла з банкою згущеного молока. Змастити торт кремом, боки обсипати крихтою та прикраити верх полуницею.
 

:: Архив рецептов ::

07.12.21
ВИСТАВКА В ТУРЕЧЧИНІ
2021р.
20.11.20
ЧОРНА ПЯТНИЦЯ
ЗНИЖКИ!!!!!
20.03.20
РУКАВИЧКИ
НІТРИЛОВІ
16.03.20
Режим роботи
офісу і складу під час карантину
04.03.20
ВІТАЄМО ДОРОГИХ ЖІНОК
ЗІ СВЯТОМ ВЕСНИ!
Корзина пуста

Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного и Азовского моря ... подробнее об этом

Выбор языка Столовая посуда оптом: посуда для ресторанов, баров, кафе, столовых, гостиниц, пансионатов, санаториев Copyright "Ларан" 2008
Дизайн: Inter-Biz
Программирование: InterBiz

Оберіть мову спілкування для продовження

Для того щоб продовжити користуватися сайтом оберіть будь ласка мову сайта.

Тому зробіть свій вибір та продовжуйте користування.

українська російська