м.Дніпро, вул.Чернишевського,45а
тел.(0562) 36-07-55, 31-70-31,(056) 370-15-51

050-712-79-82 Даша

095-541-06-69 Наталка,

099-985-88-37 Олександр

e-mail: laran_ltd@ua.fm

11.05.17
ШОКОЛАДНИЙ
ТОРТ

ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ - мінімальна сума замовлення складає 300 грн.

Відтепер ви маєте можливість придбати Подарунковий сертифікат

:: Показать последние рецепты ::
01.07.16

ТОРТ-СУФЛЕ

Торт- суфле " Халва та полуниця" (без випікання)

 
Інгредієнти:
 
Основа:
200 г меленого шоколадного печива
200 г меленої халви
1/4 склянки тонко подрыбнених волоських горіхів
100 гр.розтопленого вершкового масла
 
Суфле:
500 мл. вершків не менш 35%
6 ст.ложок цукрової пудри
20 гр.желатину
1 кг.полуниці
 
Приготування:
 
Змішати всі інгредієнти для основи в однорідну масу.
Викласти в форму рівним щільним шаром. (Форму вистілити харчовою плівкою.
Поставити до холодильника, поки готуєте суфле.
Желатин розтопити в 100 мл.води. Нагріти до 60 градусів. Остудити до кімнатної температури.
Вершки збити з цукровою пудрою до стійких піків.
Влити желатин і перемішати на малих обертах міксера.
 
Збірка торту:
На основу та борта форми викласти порізану навпіл полуницю.
Викласти суфле.
Прикрасити за смаком.

:: Архив рецептов ::

27.04.17
РЕЖИМ РОБОТИ
НА ЧЕРВНЕВІ СВЯТА

27.03.17
ВЕЛИКОДНІ СВЯТА
НА ПОРОЗІ

13.01.17
ЧАС ГОТУВАТИСЬ
ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА!

30.12.16
З НОВИМ РОКОМ
ТА РІЗДВОМ!

ЗНИЖЕННЯ ЦІН
В ГРУДНІ
Столовые приборы и наплитная посуда TM «ALTSTEEL»

Бульонницы, вазы, сахарницы, тарелки и прочая фарфоровая посуда
Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:
Корзина пуста

Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на Крымском полуострове и побережье Черного моря ... подробнее об этом

Полезные ссылки Page Rank Icon
Столовая посуда оптом: посуда для ресторанов, баров, кафе, столовых, гостиниц, пансионатов, санаториев
Copyright "Ларан" 2008
Дизайн: Inter-Biz
Программирование: InterBiz