м.Дніпро, вул.Чернишевського,45а
тел.(0562) 36-07-55, 31-70-31,(056) 370-15-51

050-712-79-82 Даша

095-541-06-69 Наталка,

099-985-88-37 Олександр

e-mail: laran_ltd@ua.fm

05.09.17
ШВЕДСЬКИЙ
ТОРТ

ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ - мінімальна сума замовлення складає 300 грн.

Відтепер ви маєте можливість придбати Подарунковий сертифікат

:: Показать последние рецепты ::
05.08.16

ЖЕЛЕЙНО-ПЕРСИКОВИЙ

Желейно-персиковий тортик
 
Желе (різне, в пакетах) - 5 шт
Йогурт (маложирний) - 0,5 л
Персик - 800 мл
Желатин - упаковка
 
Для початку готуємо желе як указано на упаковці, тільки беремо менше води, ніж в інструкції. Розливаємо його по формах і залишаємо в холодильнику на ніч.
Наступного дня відкриваємо банку персиків ( можна взяти свіжі персики). Зливаємо сік у чашку та додаємо 15 г желатину (він набухає близко 40 хвилин). І поки він набухає персиковим соком, займемося готовим желе. Його треба витягти з форм і довільно порізати.
Далі ріжемо персики і додаємо їх до желе.
Туди ж додаємо йогурт та желатин з персиковим соком, який розпущено на водяному огрівнику. Все перемішуємо.
Розливаємо у форми та ставимо тортик ще на одну ніч до холодильника.
Коли все добре застигне, витягаємо та перегортаемо на тарілку.
Прикрасити за бажанням.
 

Смачного! 

:: Архив рецептов ::

17.08.17
ВІТАЄМО ВСІХ
З 26 РІЧНИЦЕЮ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

27.04.17
РЕЖИМ РОБОТИ
НА ЧЕРВНЕВІ СВЯТА

27.03.17
ВЕЛИКОДНІ СВЯТА
НА ПОРОЗІ

13.01.17
ЧАС ГОТУВАТИСЬ
ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА!

З НОВИМ РОКОМ
ЗНИЖЕННЯ ЦІН
Столовые приборы и наплитная посуда TM «ALTSTEEL»

Бульонницы, вазы, сахарницы, тарелки и прочая фарфоровая посуда
Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:
Корзина пуста

Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного и Азовского моря ... подробнее об этом

Полезные ссылки Page Rank Icon
Столовая посуда оптом: посуда для ресторанов, баров, кафе, столовых, гостиниц, пансионатов, санаториев
Copyright "Ларан" 2008
Дизайн: Inter-Biz
Программирование: InterBiz