м.Дніпро, вул.Чернишевського,45а
тел.(0562) 36-07-55, 31-70-31,(056) 370-15-51

050-712-79-82 Даша

095-541-06-69 Наталка,

099-985-88-37 Олександр

e-mail: laran_ltd@ua.fm

11.05.17
ШОКОЛАДНИЙ
ТОРТ

ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ - мінімальна сума замовлення складає 300 грн.

Відтепер ви маєте можливість придбати Подарунковий сертифікат

:: Показать последние рецепты ::
06.09.16

ГОРІХОВИЙ ТОРТ

 Горіховий торт «Каргопольський».

 
Склад:
 
Тісто:
Борошно — 1 склянка (склянка 240 мл)
Яйце — 2 шт.
Волоський горіх — 1 склянка
Масло вершкове —100 г
Цукор — 1 склянка
Сметана — 250 г
Сода — 0,5 ч.л.
Сухарі паніровочні — 1 склянка
 
Крем:
Сметана 18-20% — 900 г
Цукрова пудра — 80 г
 
Додатково:
Масло вершкове (для змащування листа) — 1,5 ст.л.
Фундук — пів склянки
 
Приготування:
 
1. Подрібнюємо волоські горіхи.
 
2. Ретельно збиваємо міксером яйця з цукром.
 
3. Додаємо подрібнені волоські горіхи, сметану, размякле вершкове масло, паніровочні сухарі, соду.
 
4. Знову збиваємо масу міксером.
 
5. Додаємо просіяне борошно.
 
6. Ще трохи збиваємо міксером до однорідності.
 
7. Круглу роз’ємну форму змащуємо вершковим маслом.
 
8. Викладаємо в форму чверть тіста, та розподіляємо його по дну форми.
 
9. Випікаємо корж в розігрітій до 220 градусів духовці близько 15 хвилин. Акуратно витягаємо корж з форми та випікаємо ще 3 коржі. Даємо їм повністю охолонути.
 
10. Для крему використовуємо сметану, що відкидаємо на марлю, складену в кілька шарів та підвішену на ніч. Виходить ніжна маса, схожа на сирну.
 
11. До сметани додаємо просіяну цукрову пудру, та збиваємо міксером кілька хвилин.
 
12. З’єднуємо остиглі коржі сметанним кремом.
 
13. Змащуємо кремом верх і боки торту. Залишаємо торт просотуватись на 5-6 годин.
 
14. Фундук підсушуємо в духовці, даємо остигнути. Прикрашаємо фундуком верх торту.
 
Смачного!

:: Архив рецептов ::

27.04.17
РЕЖИМ РОБОТИ
НА ЧЕРВНЕВІ СВЯТА

27.03.17
ВЕЛИКОДНІ СВЯТА
НА ПОРОЗІ

13.01.17
ЧАС ГОТУВАТИСЬ
ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА!

30.12.16
З НОВИМ РОКОМ
ТА РІЗДВОМ!

ЗНИЖЕННЯ ЦІН
В ГРУДНІ
Столовые приборы и наплитная посуда TM «ALTSTEEL»

Бульонницы, вазы, сахарницы, тарелки и прочая фарфоровая посуда
Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:
Корзина пуста

Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на Крымском полуострове и побережье Черного моря ... подробнее об этом

Полезные ссылки Page Rank Icon
Столовая посуда оптом: посуда для ресторанов, баров, кафе, столовых, гостиниц, пансионатов, санаториев
Copyright "Ларан" 2008
Дизайн: Inter-Biz
Программирование: InterBiz