м.Дніпро

вул.Чернишевського, 45а
тел.(0562) 31-70-31

(056) 370-15-51

073-712-79-82 Даша

073-985-88-37 Олександр

073-541-06-69 Наталія

073-563-15-84 Олексій

e-mail: laran_ltd@ua.fm

21.02.18
ПЕЧИВО З ВІТАННЯМИ
ДО 8 БЕРЕЗНЯ!

ПЕРЕЙТИ НА НАШ НОВЫЙ САЙТ LARAN.DP.UA

ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ - мінімальна сума замовлення складає 500 грн.

Відтепер ви маєте можливість придбати Подарунковий сертифікат

Столовые приборы и наплитная посуда TM «ALTSTEEL»

Бульонницы, вазы, сахарницы, тарелки и прочая фарфоровая посуда

:: Показать последние рецепты ::
26.09.16

ЯГІДНО-ФРУКТОВИЙ

Ягідно-фруктовий бісквіт
 
 
Інгредієнти:
 
- 6 яєць, 
 
- 2 склянки цукру, 
 
- 1 ст. л. борошна, 
 
- 200 г винограду, 
 
- 1 упаковка желе швидкого приготування, 
 
- 50 г малини або полуниці, 
 
- 1 ківі, 
 
- 1/2 склянки виноградного соку. 
 
Приготування:
 
Відділити жовтки від білків. Жовтки перетерти з 1 склянки цукру, додати просіяне борошно. Збити білки в щільну піну та вмішати в тісто. 
 
Випікати бісквіт в змащеній маслом формі 40 хвилин при 170 градусах. 
 
Виноградний сік змішати з 1 склянкою цукру, підігріти до розчинення. 
 
Бісквіт охолодити, розрізати струною навпіл і просотати виноградним соком. 
Виноград, ягоди та ківі помити, розрізати на скибки і викласти на бісквіт. Залити приготовленим за інструкцією желе, охолодити.
 

Смачного! 

:: Архив рецептов ::

19.04.19
РЕЖИМ РОБОТИ
НА ВЕЛИКДЕНЬ І ТРАВНЕВІ СВЯТА
05.03.19
ПАСХА 2019
АСОРТИМЕНТ ДО ВЕЛИКОДНЯ
19.02.18
МАСЛЯНА НА ПОРОЗІ!
СКОВОРІДКИ ДЛЯ МЛИНЦІВ
28.12.18
ВІТАЄМО ВСІХ
З НОВИМ 2019 РОКОМ!!!!!
24.12.18
ЗНИЖКА 10%
НА НОВОРІЧНИЙ ТОВАР
Корзина пуста

Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного и Азовского моря ... подробнее об этом

Полезные ссылки Столовая посуда оптом: посуда для ресторанов, баров, кафе, столовых, гостиниц, пансионатов, санаториев Copyright "Ларан" 2008
Дизайн: Inter-Biz
Программирование: InterBiz