м.Дніпро, вул.Чернишевського,45а
тел.(0562) 36-07-55, 31-70-31,(056) 370-15-51

073-712-79-82 Даша

095-541-06-69 Наталія,

099-985-88-37 Олександр

e-mail: laran_ltd@ua.fm

21.02.18
ПЕЧИВО З ВІТАННЯМИ
ДО 8 БЕРЕЗНЯ!

ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ - мінімальна сума замовлення складає 500 грн.

Відтепер ви маєте можливість придбати Подарунковий сертифікат

:: Показать последние рецепты ::
26.09.16

ЯГІДНО-ФРУКТОВИЙ

Ягідно-фруктовий бісквіт
 
 
Інгредієнти:
 
- 6 яєць, 
 
- 2 склянки цукру, 
 
- 1 ст. л. борошна, 
 
- 200 г винограду, 
 
- 1 упаковка желе швидкого приготування, 
 
- 50 г малини або полуниці, 
 
- 1 ківі, 
 
- 1/2 склянки виноградного соку. 
 
Приготування:
 
Відділити жовтки від білків. Жовтки перетерти з 1 склянки цукру, додати просіяне борошно. Збити білки в щільну піну та вмішати в тісто. 
 
Випікати бісквіт в змащеній маслом формі 40 хвилин при 170 градусах. 
 
Виноградний сік змішати з 1 склянкою цукру, підігріти до розчинення. 
 
Бісквіт охолодити, розрізати струною навпіл і просотати виноградним соком. 
Виноград, ягоди та ківі помити, розрізати на скибки і викласти на бісквіт. Залити приготовленим за інструкцією желе, охолодити.
 

Смачного! 

:: Архив рецептов ::

08.10.18
ВІТАЄМО НАШИХ ГЕРОЇВ-ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ
З ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ
2018-08-06
НАМ ВИПОВНЮЄТЬСЯ 22 РОКИ!!!
10-08-18 працюємо до 2 години 22 хвилини
13.06.18
РЕЖИМ РОБОТИ НА ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ
НА ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ
23.04.18
РЕЖИМ РОБОТИ НА ТРАВНЕВІ СВЯТА
НА ТРАВНЕВІ СВЯТА
21.03.18
АСОРТИМЕНТ АКСЕССУАРІВ ДО СВЯТА ВЕЛИКОДНЯ!!!
ДО СВЯТА ВЕЛИКОДНЯ!!!
Столовые приборы и наплитная посуда TM «ALTSTEEL»

Бульонницы, вазы, сахарницы, тарелки и прочая фарфоровая посуда
Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:
Корзина пуста

Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного и Азовского моря ... подробнее об этом

Полезные ссылки Page Rank Icon
Столовая посуда оптом: посуда для ресторанов, баров, кафе, столовых, гостиниц, пансионатов, санаториев
Copyright "Ларан" 2008
Дизайн: Inter-Biz
Программирование: InterBiz