м.Дніпро, вул.Чернишевського,45а
тел.(0562) 36-07-55, 31-70-31,(056) 370-15-51

050-712-79-82 Даша

095-541-06-69 Наталка,

099-985-88-37 Олександр

e-mail: laran_ltd@ua.fm

11.05.17
ШОКОЛАДНИЙ
ТОРТ

ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ - мінімальна сума замовлення складає 300 грн.

Відтепер ви маєте можливість придбати Подарунковий сертифікат

:: Показать последние рецепты ::
26.09.16

ЯГІДНО-ФРУКТОВИЙ

Ягідно-фруктовий бісквіт
 
 
Інгредієнти:
 
- 6 яєць, 
 
- 2 склянки цукру, 
 
- 1 ст. л. борошна, 
 
- 200 г винограду, 
 
- 1 упаковка желе швидкого приготування, 
 
- 50 г малини або полуниці, 
 
- 1 ківі, 
 
- 1/2 склянки виноградного соку. 
 
Приготування:
 
Відділити жовтки від білків. Жовтки перетерти з 1 склянки цукру, додати просіяне борошно. Збити білки в щільну піну та вмішати в тісто. 
 
Випікати бісквіт в змащеній маслом формі 40 хвилин при 170 градусах. 
 
Виноградний сік змішати з 1 склянкою цукру, підігріти до розчинення. 
 
Бісквіт охолодити, розрізати струною навпіл і просотати виноградним соком. 
Виноград, ягоди та ківі помити, розрізати на скибки і викласти на бісквіт. Залити приготовленим за інструкцією желе, охолодити.
 

Смачного! 

:: Архив рецептов ::

27.04.17
РЕЖИМ РОБОТИ
НА ЧЕРВНЕВІ СВЯТА

27.03.17
ВЕЛИКОДНІ СВЯТА
НА ПОРОЗІ

13.01.17
ЧАС ГОТУВАТИСЬ
ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА!

30.12.16
З НОВИМ РОКОМ
ТА РІЗДВОМ!

ЗНИЖЕННЯ ЦІН
В ГРУДНІ
Столовые приборы и наплитная посуда TM «ALTSTEEL»

Бульонницы, вазы, сахарницы, тарелки и прочая фарфоровая посуда
Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:
Корзина пуста

Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного и Азовского моря ... подробнее об этом

Полезные ссылки Page Rank Icon
Столовая посуда оптом: посуда для ресторанов, баров, кафе, столовых, гостиниц, пансионатов, санаториев
Copyright "Ларан" 2008
Дизайн: Inter-Biz
Программирование: InterBiz