м.Дніпро вул.Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
![]()
![]() ![]() |
|
|||||||||||||||
![]() ![]() ![]() |
:: Показать последние рецепты :: КАВА ПО-ЛЬЄЗЬКІ
Кава по-льєзькі
Інгредієнти на дві порції:
Кава — 50 мл
Вершки — 150 мл
Цукор — 50 г
Яєчні жовтки — 2 шт
Вода — 5 ст. ложок
Шоколад — 50 г
Зпершу приготуйте 50 мл розчинної кави. Поки вона холоне, збийте вершки до кремоподібної консистенції.
В іншій посудині збийте жовтки. А в каструльці зваріть цукор з водою до загустіння. Потім влийте цукровий сироп в жовткову масу, продовжуючи збивати.
В отриману суміш влийте охололу каву та вершки. Ще раз ретельно все перемішайте та відправте до холодильника. Біля 30 хвилин потому дістаньте і ще раз збийте. Після цього відправте знову охолоджуватись.
Готовий десерт має добре загустіти, після чого його можна розливати по формах. Прикрасити напій потрібно тертим шоколадом.
Смачного! :: Архив рецептов :: |
![]()
![]()
![]() ![]()
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного и Азовского моря ... подробнее об этом
|
||||||||||||||
|