м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
![]() ![]() ![]() Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() |
:: Показать последние рецепты :: МЕРЕНГИМеренги з ягодами Інгредієнти:
Основа:
3 яєчних білки
150г цукру
1 ч.л. крохмалю
12 ч.л. лимонного соку
1 кавова ложка ванільного екстракту
Начинка:
200г вершків для збивання
300г різних ягід
Приготування:
Три яєчних білки покласти в миску, збити в щільну піну, додати половину від 150г цукру і знову збити до щільності та блиску. Всипати решту цукру, чайну ложку крохмалю та влити половину чайної ложки лимонного соку. Збивати ще хвилин 5-7 до дуже щільного стану. Перекласти білки в кулінарний пакет і видавити на лист, застелений пекарським папером, у вигляді кошиків.
Виходить приблизно 10 кошиків. Випікати при 150С 10 хвилин, а потім при 100С 50 хвилин, до вершкового кольору.
Наповнити збитими вершками. Прикрасити ягодами.
Смачного!
![]() :: Архив рецептов :: |
![]()
![]()
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
|