м. Дніпро

вул. Чернишевського, 45а
тел.: (056) 370-15-51

073-985-88-37 Олександр

073-541-06-69 Наталія

e-mail: laran-ltd@ukr.net

 

 

Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря

Мінімальна сума замовлення складає 500 грн

У зв'язку з нестабільністю валют прохання уточнювати актуальні ціни у менеджера


Харьковский фарфоровый завод SALEX – производитель посуды высокого качества и красоты!

Ал-пластик производит изделия из пластика для хозяйственной и пищевой групп товаров

:: Показать последние рецепты ::
27.10.16

ГАРБУЗОВІ

Гарбузові міні чізкейки

 
Інгредієнти: 
борошно — 2 Чашки 
імбир — 2 Чайні ложки 
кориця — 1 Чайна ложка 
сода — 2 Чайні ложки 
сіль — 1/2 Чайної ложки (плюс цукор для обвалювання) 
розм’якле вершкове масло — 3/4 Чашки 
рослинний жир — 1/4 Склянки
цукор — 1/2 Чашки 
коричневий цукор — 1/2 Чашки 
яйця — 1 Штука 
чорна патока — 1/4 Склянки
цукор — 1 1/3 Чашки (начинка) 
кориця — 1 Чайна ложка (начинка) 
імбир — 1/4 Чайної ложки (начинка) 
гвоздика — 1/4 Чайної ложки (начинка) 
духмяний перець — 1/4 Чайної ложки (начинка) 
мелений мускатний горіх — 1/8 Чайної ложки (начинка) 
сіль — 1/2 Чайної ложки (начинка) 
гарбузове пюре — 450 Грамів (начинка) 
розм’яклий вершковий сир — 720 Грамів (начинка) 
ванільний екстракт — 1 Ст. ложка (начинка) 
лимонний сік — 1 Ст. ложка (начинка) 
яйця кімнатної температури — 5 Штук (начинка) 
жирні вершки — 1 Склянка (начинка) 
 
В великій мисці змішати борошно, імбир, корицю, соду та сіль, відкласти в бік. В іншій великій мисці збити вершкове масло міксером. Додати обидва види цукру і збити. Додати яйце та патоку, перемішати. Додати половину борошняної суміші та збити. Додати решту борошна і збити до однорідності. Накрити плівкою і поставити до холодильника на 30 хвилин. Розігріти духовку до 190 градусів і вистелити лист пергаментним папером. Сформувати з тіста невеликі кульки, близько 1 см в діаметрі. Обваляти кожну кульку в цукрі та викласти на підготовлене деко, на відстані біля 3 см одне від одного. Випікати впродовж 10 хвилин, до золотаво-коричневого кольору. Дати повністю остигнути. 
Зменшити температуру духовки до 160 градусів. Збрискнути форму для мафінів олією та викласти охолоджені тістечка в форму. Запікати ще 10 хвилин, дати остигнути. 
Зробити начинку. В невеликій мисці змішати цукор, всі спеції і сіль. В великій мисці збити вершковий сир. Додати близько 1/3 цукрової суміші та перемішати. Повторити з 2/3 цукру, що залишився, додаючи його в два заходи. Додати гарбузове пюре, ваніль і лимонний сік, збити. Додати 3 яйця і збити, після чого додати ще два. Перемішати з вершками. Викласти 2 столові ложки начинки поверх кожного тістечка в формі. Випікати (при 160 градусах) 35-40 хвилин. Охолодити тістечка до кімнатної температури в формі, після цього витягти з форми та охолоджувати  ще впродовж 3-4 годин перед подачею. Прикрасити за бажанням.
 
Смачного!

:: Архив рецептов ::

Эксклюзивная посуда для клубных домов
В санаториях, пансионатах, гостиницах и кафе посуда и аксессуары для организации общепита играют важную роль в создании комфортной и приятной атмосферы для гостей.
Посуд для HoReCa
Посуд це один з найважливіших елементів не тільки в побуті, але і в індустрії HoReCa: готелі, ресторани, кафе, піццерії, пансіонати, здравниці та заклади громадського харчування. Якісний посуд завжди зачаровує та надихає.
Посуда для HoReCa
Посуда — это один из важнейших элементов не только в быту, но и в индустрии HoReCa: гостиницы, рестораны, кафе. Качественная посуда всегда очаровывает, вдохновляет и манит.
Посуда из фарфора, изготовленная в Украине
Посуда украинского производителя из фарфора, дерева, пластика, чугуна и других металлических сплавов поставляется в дом посуды ЛАРАН с любовью ко всему, что создано / изготовлено в Украине и в поддержку украинских производителей.
ВИСТАВКА В ТУРЕЧЧИНІ
Розширюємо асортимент якісного посуду, знайомимося з новими виробниками та домовляємося про співпрацю з найкращими. *** Расширяем ассортимент качественной посуды, знакомимся с новыми производителями и договариваемся о сотрудничестве с лучшими.
Корзина пуста

Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:

Мы в социальных сетях
Выбор языка Столовая посуда оптом: посуда для ресторанов, баров, кафе, столовых, гостиниц, пансионатов, санаториев Copyright "Ларан" 2008
Дизайн: Inter-Biz
Программирование: InterBiz

Оберіть мову спілкування для продовження

Для того щоб продовжити користуватися сайтом оберіть будь ласка мову сайта.

Тому зробіть свій вибір та продовжуйте користування.

українська російська