м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
![]() ![]() ![]() Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() |
:: Показать последние рецепты :: ГАРБУЗОВІГарбузові міні чізкейки Інгредієнти:
борошно — 2 Чашки
імбир — 2 Чайні ложки
кориця — 1 Чайна ложка
сода — 2 Чайні ложки
сіль — 1/2 Чайної ложки (плюс цукор для обвалювання)
розм’якле вершкове масло — 3/4 Чашки
рослинний жир — 1/4 Склянки
цукор — 1/2 Чашки
коричневий цукор — 1/2 Чашки
яйця — 1 Штука
чорна патока — 1/4 Склянки
цукор — 1 1/3 Чашки (начинка)
кориця — 1 Чайна ложка (начинка)
імбир — 1/4 Чайної ложки (начинка)
гвоздика — 1/4 Чайної ложки (начинка)
духмяний перець — 1/4 Чайної ложки (начинка)
мелений мускатний горіх — 1/8 Чайної ложки (начинка)
сіль — 1/2 Чайної ложки (начинка)
гарбузове пюре — 450 Грамів (начинка)
розм’яклий вершковий сир — 720 Грамів (начинка)
ванільний екстракт — 1 Ст. ложка (начинка)
лимонний сік — 1 Ст. ложка (начинка)
яйця кімнатної температури — 5 Штук (начинка)
жирні вершки — 1 Склянка (начинка)
В великій мисці змішати борошно, імбир, корицю, соду та сіль, відкласти в бік. В іншій великій мисці збити вершкове масло міксером. Додати обидва види цукру і збити. Додати яйце та патоку, перемішати. Додати половину борошняної суміші та збити. Додати решту борошна і збити до однорідності. Накрити плівкою і поставити до холодильника на 30 хвилин. Розігріти духовку до 190 градусів і вистелити лист пергаментним папером. Сформувати з тіста невеликі кульки, близько 1 см в діаметрі. Обваляти кожну кульку в цукрі та викласти на підготовлене деко, на відстані біля 3 см одне від одного. Випікати впродовж 10 хвилин, до золотаво-коричневого кольору. Дати повністю остигнути.
Зменшити температуру духовки до 160 градусів. Збрискнути форму для мафінів олією та викласти охолоджені тістечка в форму. Запікати ще 10 хвилин, дати остигнути.
Зробити начинку. В невеликій мисці змішати цукор, всі спеції і сіль. В великій мисці збити вершковий сир. Додати близько 1/3 цукрової суміші та перемішати. Повторити з 2/3 цукру, що залишився, додаючи його в два заходи. Додати гарбузове пюре, ваніль і лимонний сік, збити. Додати 3 яйця і збити, після чого додати ще два. Перемішати з вершками. Викласти 2 столові ложки начинки поверх кожного тістечка в формі. Випікати (при 160 градусах) 35-40 хвилин. Охолодити тістечка до кімнатної температури в формі, після цього витягти з форми та охолоджувати ще впродовж 3-4 годин перед подачею. Прикрасити за бажанням.
Смачного!
![]() :: Архив рецептов :: |
![]()
![]()
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
|