м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
|
:: Показать последние рецепты :: НОВОРІЧНЕНоворічне імбирне печиво Тісто
Борошно пшеничне — 270 г
Цукор — 100 г
Масло вершкове — 100 г
Яйце куряче — 1 шт
Розпушувач тіста — 1 ч. л.
Імбир (мелений) — 2 ч. л.
Кориця — 1 ч. л.
Горіх мускатний — 1/2 ч. л.
Какао-порошок — 1,5 ст. л.
Декор
Посипка кондитерська
Глазур
З’єднати розм’якле при кімнатній температурі масло, цукор і яйце. Збивати впродовж 3 хвилин до однорідної маси.
З’єднати борошно, мелений імбир, какао, корицю, мускатний горіх (за бажанням) та розпушувач тіста. Все ретельно перемішати.
Об’єднати все разом і замішати еластичне тісто. Відправити до холодильника на 30 хвилин.
Розділити тісто на дві частини, одну повернути в холодильник. А другу розкатати між двома аркушами пекарського паперу. Пласт має вийти біля 7 мм завтовшки.
Розігріти духовку до 185 градусів. Застелити деко пекарським папером. Зробити формочками з тіста фігурки.
Запікат близько 10 хвилин.
У розмірах вони майже не збільшуються. Дати їм повністю охолонути.
Для прикрашання можна використовувати цукрові олівці та кондитерську посипку. Також буде ідеальна глазур.
Зберігати печиво в контейнері зі щільною кришкою.
:: Архив рецептов :: |
|
|||||||||||||||
|