м.Дніпро

вул.Чернишевського, 45а
тел. (056) 370-15-51

073-985-88-37 Олександр

073-541-06-69 Наталія

e-mail: laran-ltd@ukr.net

 

 

Мінімальна сума замовлення складає 500 грн

У зв'язку з нестабільністю валют прохання уточнювати актуальні ціни у менеджера

Столовые приборы и наплитная посуда TM «ALTSTEEL»

Бульонницы, вазы, сахарницы, тарелки и прочая фарфоровая посуда

:: Показать последние рецепты ::
13.01.17

ЯГІДНО-ФРУКТОВИЙ

Ягідно-фруктовий бісквіт
 
Інгредієнти: 
 
- 6 яєць, 
 
- 2 склянки цукру, 
 
- 1 ст. л. борошна, 
 
- 200 г винограду, 
 
- 1 упаковка желе швидкого приготування, 
 
- 50 г малини або полуниці, 
 
- 1 ківі, 
 
- 1/2 склянки виноградного соку. 
 
Приготування:
 
Відділити жовтки від білків. Жовтки перетерти з 1 склянкою цукру, додати просіяне борошно. Збити білки в щільну піну та замісити в тісто. 
 
Випікати бісквіт в змащеній маслом формі 40 хвилин при 170 градусах. 
 
Виноградний сік змішати з 1 склянкою цукру, підігріти до розчинення. 
 
Бісквіт охолодити, розрізати струною навпіл і просотати виноградним соком. 
 
Виноград, ягоди та ківі помити, розрізати на скибки і викласти на бісквіт. Залити приготовленим за інструкцією желе, охолодити.
 

Смачного! 

:: Архив рецептов ::

07.12.21
ВИСТАВКА В ТУРЕЧЧИНІ
2021р.
20.11.20
ЧОРНА ПЯТНИЦЯ
ЗНИЖКИ!!!!!
20.03.20
РУКАВИЧКИ
НІТРИЛОВІ
16.03.20
Режим роботи
офісу і складу під час карантину
04.03.20
ВІТАЄМО ДОРОГИХ ЖІНОК
ЗІ СВЯТОМ ВЕСНИ!
Корзина пуста

Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного и Азовского моря ... подробнее об этом

Выбор языка Столовая посуда оптом: посуда для ресторанов, баров, кафе, столовых, гостиниц, пансионатов, санаториев Copyright "Ларан" 2008
Дизайн: Inter-Biz
Программирование: InterBiz

Оберіть мову спілкування для продовження

Для того щоб продовжити користуватися сайтом оберіть будь ласка мову сайта.

Тому зробіть свій вибір та продовжуйте користування.

українська російська