м. Дніпро

вул. Чернишевського, 45а
тел.: (056) 370-15-51

073-985-88-37 Олександр

073-541-06-69 Наталія

e-mail: laran-ltd@ukr.net

 

 

Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря

Мінімальна сума замовлення складає 500 грн

У зв'язку з нестабільністю валют прохання уточнювати актуальні ціни у менеджера


Харьковский фарфоровый завод SALEX – производитель посуды высокого качества и красоты!

Ал-пластик производит изделия из пластика для хозяйственной и пищевой групп товаров

:: Показать последние рецепты ::
27.02.17

ІТАЛІЙСЬКА

 ІТАЛІЙСЬКА ПАСКА 

 
ІНГРЕДІЄНТИ 
борошно - 540 г 
яйця - 3 шт. 
тепла вода - 1/4 ск. 
тепле молоко - 1/4 ск. 
сухі дріжджі - 1,5 ч. л. 
масло вершкове - 70 г 
цукор - 100 г 
апельсин - 1 шт. 
лимон - 1 шт. 
ванільний екстракт - 1 ч. л. 
сіль - 0,5 ч. л. 
цукати, сухофрукти - 2 ст. 
 
РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
 
Змішати теплу воду та молоко, додати дріжджі , 1 ч. л. цукру і залишити в теплому місці на 15 хв.
 
Через 15 хвилин дріжджі мають піднятися бульбашками. Додати в опару 4 ст. л. Борошна і 1 ст. л. цукру, перемішати, накрити миску плівкою та залишити в теплому місці на 30 хвилин. (тісто збільшується в 2 рази). 
 
Зняти з апельсину і лимону цедру. В окремій посудині збити разом яйця, цукор, ванільний екстракт і цедру. До цієї маси додати дріжджеву суміш. Ретельно перемішати. Продовжуючи замішування, поступово додавати просіяне борошно, розтоплене вершкове масло, сіль. Вимішувати тісто не менше 10 хвилин, воно має стати м’яке, але при цьому еластичне. Далі додати цукати і остаточно замісити тісто. 
 
Змастити миску рослинною олією без запаху. З тіста сформувати кулю і покласти в миску. Зверху тісто трохи змащуємо, закриваємо миску харчовою плівкою та ставимо в тепле місце щонайменше на 3-4 години. 
 
Тісто піднялось в 3 рази. Необхідно його перенести на присипану борошном поверхню і пообминати. Знову покласти в ту ж миску і залишити ще на 3 години. Тісто знову повинно збільшитися в 3 рази. 
 
Готуємо форми для випікання. Якщо використовуєте металеві форми - то змащуєте їх рослинною олією.. Ділимо тісто на необхідну кількість частин. Кожну частину кладемо в підготовлену форму, заповнюючи наполовину. Залишаємо форми в теплому місці мінімум на 1 годину. Тісто в формах має збільшитись вдвічі. Розігріваємо духовку до 170 градусів. 
 
Тісто в формах має збільшитися в 2 рази. Змащуємо поверхню яйцем або жовтком, змішаним з 1 ст. л молока. Випікати близько 45 хвилин. Через 30 хвилин зробити тест на суху зубочистку.
 
Готові паски остудити та прикрасити за смаком.
 
З прийдешнім Великоднем!

:: Архив рецептов ::

Эксклюзивная посуда для клубных домов
В санаториях, пансионатах, гостиницах и кафе посуда и аксессуары для организации общепита играют важную роль в создании комфортной и приятной атмосферы для гостей.
Посуд для HoReCa
Посуд це один з найважливіших елементів не тільки в побуті, але і в індустрії HoReCa: готелі, ресторани, кафе, піццерії, пансіонати, здравниці та заклади громадського харчування. Якісний посуд завжди зачаровує та надихає.
Посуда для HoReCa
Посуда — это один из важнейших элементов не только в быту, но и в индустрии HoReCa: гостиницы, рестораны, кафе. Качественная посуда всегда очаровывает, вдохновляет и манит.
Посуда из фарфора, изготовленная в Украине
Посуда украинского производителя из фарфора, дерева, пластика, чугуна и других металлических сплавов поставляется в дом посуды ЛАРАН с любовью ко всему, что создано / изготовлено в Украине и в поддержку украинских производителей.
ВИСТАВКА В ТУРЕЧЧИНІ
Розширюємо асортимент якісного посуду, знайомимося з новими виробниками та домовляємося про співпрацю з найкращими. *** Расширяем ассортимент качественной посуды, знакомимся с новыми производителями и договариваемся о сотрудничестве с лучшими.
Корзина пуста

Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:

Мы в социальных сетях
Выбор языка Столовая посуда оптом: посуда для ресторанов, баров, кафе, столовых, гостиниц, пансионатов, санаториев Copyright "Ларан" 2008
Дизайн: Inter-Biz
Программирование: InterBiz

Оберіть мову спілкування для продовження

Для того щоб продовжити користуватися сайтом оберіть будь ласка мову сайта.

Тому зробіть свій вибір та продовжуйте користування.

українська російська