м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
![]() ![]() ![]() Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() |
:: Показать последние рецепты :: ІТАЛІЙСЬКАІТАЛІЙСЬКА ПАСКА ІНГРЕДІЄНТИ
борошно - 540 г
яйця - 3 шт.
тепла вода - 1/4 ск.
тепле молоко - 1/4 ск.
сухі дріжджі - 1,5 ч. л.
масло вершкове - 70 г
цукор - 100 г
апельсин - 1 шт.
лимон - 1 шт.
ванільний екстракт - 1 ч. л.
сіль - 0,5 ч. л.
цукати, сухофрукти - 2 ст.
РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
Змішати теплу воду та молоко, додати дріжджі , 1 ч. л. цукру і залишити в теплому місці на 15 хв.
Через 15 хвилин дріжджі мають піднятися бульбашками. Додати в опару 4 ст. л. Борошна і 1 ст. л. цукру, перемішати, накрити миску плівкою та залишити в теплому місці на 30 хвилин. (тісто збільшується в 2 рази).
Зняти з апельсину і лимону цедру. В окремій посудині збити разом яйця, цукор, ванільний екстракт і цедру. До цієї маси додати дріжджеву суміш. Ретельно перемішати. Продовжуючи замішування, поступово додавати просіяне борошно, розтоплене вершкове масло, сіль. Вимішувати тісто не менше 10 хвилин, воно має стати м’яке, але при цьому еластичне. Далі додати цукати і остаточно замісити тісто.
Змастити миску рослинною олією без запаху. З тіста сформувати кулю і покласти в миску. Зверху тісто трохи змащуємо, закриваємо миску харчовою плівкою та ставимо в тепле місце щонайменше на 3-4 години.
Тісто піднялось в 3 рази. Необхідно його перенести на присипану борошном поверхню і пообминати. Знову покласти в ту ж миску і залишити ще на 3 години. Тісто знову повинно збільшитися в 3 рази.
Готуємо форми для випікання. Якщо використовуєте металеві форми - то змащуєте їх рослинною олією.. Ділимо тісто на необхідну кількість частин. Кожну частину кладемо в підготовлену форму, заповнюючи наполовину. Залишаємо форми в теплому місці мінімум на 1 годину. Тісто в формах має збільшитись вдвічі. Розігріваємо духовку до 170 градусів.
Тісто в формах має збільшитися в 2 рази. Змащуємо поверхню яйцем або жовтком, змішаним з 1 ст. л молока. Випікати близько 45 хвилин. Через 30 хвилин зробити тест на суху зубочистку.
Готові паски остудити та прикрасити за смаком.
З прийдешнім Великоднем!
![]() :: Архив рецептов :: |
![]()
![]()
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
|