м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
![]() ![]() ![]() Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() |
:: Показать последние рецепты :: ПАСКАПАСКА БЕЗ ДРІЖДЖІВ Інгредієнти:
1 яйце
1 склянка цукру
2 ч ложки ванільного цукру
1/4 склянки сметани (70г)
3/4 склянки молока (180г)
100 г розтопленого вершкового масла
1,5 склянки борошна (240г)
1/2 ч ложки солі
1/2 ч ложки розпушувачу
1/4 ч ложки соди
Приготування
В глибокій мисці перемішати цукор, ванільний цукор, яйце.
Додати сметану - перемішати.
Влити молоко - перемішати.
Додати розтоплене масло – ретельно перемішати.
В іншій мисці перемішати: борошно, розпушувач, соду, сіль.
Через сито ввести суху суміш в молочно–цукрову, швидко перемішати.
Виходить тісто консистенції сметани.
Дати тісту "відпочити" 15 хвилин.
Розігріти духовку.
Форми для пасок змастити тонким шаром масла, боки обсипати борошном, а на дно форми покласти пергаментний папір.
Вмішати наповнювач.
Заповнити форми тістом не більш ніж на 2/3.
Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці.
Час випікання залежить від розміру паски. Велика - 40 - 50 хвилин, маленька - 20 - 30 хвилин.
Готові паски витягти з форм, охолодити, полити глазур’ю, прикрасити за бажанням і поставити до холодильника, аби глазур добре застигла.
Рецепт глазурі
Змішати 100 г просіяної цукрової пудри з соком лимону/апельсину/полуничним пюре і т.п. до потрібної консистенції
З прийдешнім Великоднем!
![]() :: Архив рецептов :: |
![]()
![]()
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
|