м. Дніпро

вул. Чернишевського, 45а
тел.: (056) 370-15-51

073-985-88-37 Олександр

073-541-06-69 Наталія

e-mail: laran-ltd@ukr.net

 

 

Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря

Мінімальна сума замовлення складає 500 грн

У зв'язку з нестабільністю валют прохання уточнювати актуальні ціни у менеджера


Харьковский фарфоровый завод SALEX – производитель посуды высокого качества и красоты!

Ал-пластик производит изделия из пластика для хозяйственной и пищевой групп товаров

:: Показать последние рецепты ::
27.03.17

ПАСКА

ПАСКА БЕЗ ДРІЖДЖІВ

 
Інгредієнти:  
1 яйце
1 склянка цукру
2 ч ложки ванільного цукру
1/4 склянки сметани (70г) 
3/4 склянки молока (180г) 
100 г розтопленого вершкового масла 
1,5 склянки борошна (240г) 
1/2 ч ложки солі 
1/2 ч ложки розпушувачу
1/4 ч ложки соди 
 
Приготування 
В глибокій мисці перемішати цукор, ванільний цукор, яйце. 
Додати сметану - перемішати. 
Влити молоко - перемішати. 
Додати розтоплене масло – ретельно перемішати. 
В іншій мисці перемішати: борошно, розпушувач, соду, сіль. 
Через сито ввести суху суміш в молочно–цукрову, швидко перемішати. 
Виходить тісто консистенції сметани. 
Дати тісту "відпочити" 15 хвилин. 
Розігріти духовку. 
Форми для пасок змастити тонким шаром масла, боки обсипати борошном, а на дно форми покласти пергаментний папір. 
Вмішати наповнювач.  
Заповнити форми тістом не більш ніж на 2/3. 
Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці. 
Час випікання залежить від розміру паски. Велика - 40 - 50 хвилин, маленька - 20 - 30 хвилин.  
Готові паски витягти з форм, охолодити, полити глазур’ю, прикрасити за бажанням і поставити до холодильника, аби глазур добре застигла. 
 
Рецепт глазурі 
Змішати 100 г просіяної цукрової пудри з соком лимону/апельсину/полуничним пюре і т.п. до потрібної консистенції
 
З прийдешнім Великоднем!

:: Архив рецептов ::

Эксклюзивная посуда для клубных домов
В санаториях, пансионатах, гостиницах и кафе посуда и аксессуары для организации общепита играют важную роль в создании комфортной и приятной атмосферы для гостей.
Посуд для HoReCa
Посуд це один з найважливіших елементів не тільки в побуті, але і в індустрії HoReCa: готелі, ресторани, кафе, піццерії, пансіонати, здравниці та заклади громадського харчування. Якісний посуд завжди зачаровує та надихає.
Посуда для HoReCa
Посуда — это один из важнейших элементов не только в быту, но и в индустрии HoReCa: гостиницы, рестораны, кафе. Качественная посуда всегда очаровывает, вдохновляет и манит.
Посуда из фарфора, изготовленная в Украине
Посуда украинского производителя из фарфора, дерева, пластика, чугуна и других металлических сплавов поставляется в дом посуды ЛАРАН с любовью ко всему, что создано / изготовлено в Украине и в поддержку украинских производителей.
ВИСТАВКА В ТУРЕЧЧИНІ
Розширюємо асортимент якісного посуду, знайомимося з новими виробниками та домовляємося про співпрацю з найкращими. *** Расширяем ассортимент качественной посуды, знакомимся с новыми производителями и договариваемся о сотрудничестве с лучшими.
Корзина пуста

Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:

Мы в социальных сетях
Выбор языка Столовая посуда оптом: посуда для ресторанов, баров, кафе, столовых, гостиниц, пансионатов, санаториев Copyright "Ларан" 2008
Дизайн: Inter-Biz
Программирование: InterBiz

Оберіть мову спілкування для продовження

Для того щоб продовжити користуватися сайтом оберіть будь ласка мову сайта.

Тому зробіть свій вибір та продовжуйте користування.

українська російська