м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
![]() ![]() ![]() Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() |
:: Показать последние рецепты :: ШОКОЛАДНИЙШоколадный торт Інгредієнти:
Для бісквіту:
яйця 5 шт.
цукор 125 гр.
борошно 125 гр.
какао 1 ст.л.
Для крему:
сгущене молоко варене 200 гр.
масло вершкове 200 гр.
какао 50 гр.
олія 10 гр.
Для цукрового сиропу:
цукор 75 гр.
вода 75 мл.
коньяк 20 мл.
Приготування:
1. Яйця збити з цукром. Додати просіяне борошно з какао.
Обережно перемішати.
2. Вилити в форму і пекти при 180 С до сухого сірника.
3. Поки печеться корж приготувати крем.
Згущене молоко збити з маслом, додати какао, перемішане з олією.
4. Бісквіт готовий. Його треба витягти з форми та охолодити. Якщо є час, то нехай ніч полежить під рушником. Якщо часу немає,то остиглий бісквіт розрізати на 3 шари і кожен просотати сиропом.
5. Промазати кремом коржі. Обмазати верх і боки. Прикрасити за бажанням.
Можна обсипати волоськими горіхами.
Смачного!
![]() :: Архив рецептов :: |
![]()
![]()
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
|