м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
![]() ![]() ![]() Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() |
:: Показать последние рецепты :: МЕДОВИКМедовик “Ательє” Інгредієнти на торт діаметром 21 см і вагою близько 2 кг:
Для коржів
мед 420 гр
цукор 80 гр
вершкове масло 100 гр
сметана 150 гр
сода 1 ч.л.
яйця 4 шт.
пшеничне борошно 400 гр
Крем
сметана (26-30%) 800гр
цукор 250 гр
жирні вершки (33% і вище) 480 мл.
Змішати сметану з содою.
З’єднати мед, цукор і масло, поставити на водяний огрівник та гріти, помішуючи, поки цукор не розчиниться..
Додати сметану з содою та розмішувати, поки маса не припинить пінитись..
Зняти з огрівника, додати яйця та борошно і замішати.
Розділити тісто на 10 рівних частин і по черзі випікати - по 10-12 хвилин при температурі 180 градусів. Зручно робити це в формах по 24 см, вистілених пергаментом. Можна намалювати на пергаменті кола потрібного діаметру та розподіляти тісто шпателем всередині контура. Краще пекти по 2 коржі одночасно.
Готуємо крем.
З’єднати всі інгредієнти та збивати до однорідної пухкої маси.
Готові остиглі коржі обрізати по краях. Обрізки подрібнити в крихту.
Промазати коржі кремом.
Обмазати кремом верх і боки торту.
Обсипати крихтою.
Поставити в холодильник на 3-4 години, а ліпше на ніч.
Смачного!
![]() :: Архив рецептов :: |
![]()
![]()
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
|