м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
![]() ![]() ![]() Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() |
:: Показать последние рецепты :: ШВЕДСЬКИЙШведський торт Інгредієнти:
1 стручок ванілі
150 г разм’яклого масла
40 г цукру
щіпка солі
2 жовтки
200 г борошна вищого ґатунку
125 г цукрової пудри
125 г разм’яклого масла
2 яйця
125 г очищеного меленого мигдаля,
натерта цедра 1 лимону
20 г борошна вищого ґатунку
Стручок ванілі розрізати вздовж, витягти серцевину, додати її до масла, цукру, солі та жовтків і розтерти все це в піну. Всипати просіяне борошно, та замісити пісочне тісто. Завернути його в фольгу або в пергамент і покласти на 2 години до холодильника вилежатись. Духовку розігріти до 200 градусів. Масло з просіяним цукром розтерти в піну. Поступово, по ложечці додати мигдаль, лимону цедру та борошно. Пісочне тісто розкатати в корж і викласти ним дно і стінки форми. Розкласти по дну тіста начинку і поставити на 45 хвилин пектись на другому рівні знизу.
Готовому торту дати остигнути в формі.
Смачного!
![]() :: Архив рецептов :: |
![]()
![]()
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
|