м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
|
:: Показать последние рецепты :: ТОРТТОРТ "ЧОРНА МАГІЯ" НА КЕФІРІ З КАВОЮ
Інгредієнти:
1 3/4 склянки борошна
2 склянки цукру
3/4 склянки какао-порошку
2 ч.л. соди
1 ч.л. розпушувачу
1 ч.л. солі
2 яйця
1 склянка міцної звареної кави
1 склянка кефіру
1/2 склянки рослинної олії
1 ч.л. ванільного екстракту або ванільного цукру
Шоколадна глазурь:
80 гр вершкового масла
100 гр какао
200 гр цукрової пудри
100 мл молока
1 ч. л. ванільного екстракту
Приготування:
1.Розігріти духовку до 180 C. Змастити маслом і посипати борошном дві круглі форми для випікання.
2. В великій мисці перемішати борошно, цукор, какао, соду, розпушувач та сіль. В центрі зробити ямку.
3. Додати яйця, каву, кефір, рослинну олію та ваніль. Збивати впродовж 2 хвилин на середній швидкості. Тісто буде рідким. Вилити в підготовлені форми.
4. Випікати в наперед розігрітій духовці впродовж 30 - 40 хвилин або поки паличка, вставлена в середину торту, не стане виходити чистою. Дати остигнути впродовж 10 хвилин, а після цього дістати з форм і дати повністю охолонути на решітці. Прошарувати та змастити кремом за бажанням.
Шоколадна глазурь:
Вершкове масло розтопити, додати какао. Всипати цукрову пудру, молоко та чайну ложку ванільного екстракту. Добре перемішати, аби не було грудочок. Додати невелику кількість молока, якщо глазурь вийде густою. Коржі та боковинки торту густо змастити шоколадною глазур’ю. Поставити на 3-4 години до холодильника.
Смачного! :: Архив рецептов :: |
|
|||||||||||||||
|