м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
|
:: Показать последние рецепты :: ТОРТТорт з горіхами Інгредієнти:
Тісто:
Борошно — 1 склянка
Яйце — 2 шт.
Волоські горіхи — 1 склянка
Масло вершкове —100 г
Цукор — 1 склянка
Сметана — 250 г
Сода — 0,5 ч.л.
Сухарі паніровочні — 1 склянка
Крем:
Сметана 18-20% жирності — 900 г
Цукрова пудра — 80 г
Додатково:
Масло вершкове (для змащування дека) — 1,5 ст.л.
Ліщина — 1/2 склянки
Приготування:
1. Подрібнити волоські горіхи.
2. Ретельно збити міксером яйця з цукром.
3. Додати подрібнені волоські горіхи, сметану, розм’якле вершкове масло, паніровочні сухарі, соду.
4. Знову збити масу міксером.
5. Додати просіяне борошно.
6. Ще трохи збити міксером до однорідності.
7. Круглу роз’ємну форму змастити вершковим маслом.
8. Викласти в форму 1/4 тіста, розподіливши по дну форми.
9. Випікати корж в розігрітій до 220 градусів духовці близько 15 хвилин. Таким чином зробити ще 3 коржі, та дати їм охолонути.
10. Для крему використовувати сметану, відкинуту на марлю, складену в декілька шарів і підвішену на нічь. Виходить ніжна маса, схожа на сиркову.
11. До сметани додати просіяну цукрову пудру, збити міксером декілька хвилин.
12. З’єднати коржі за допомогоу сметанного крему.
13. Змастити кремом верх і боки торту. Залишити торт просмоктатись на 5-6 годин.
14. Ліщину підсушити в духовці, та прикрасити верх торту.
Смачного!
:: Архив рецептов :: |
|
|||||||||||||||
|