м. Дніпро вул. Чернишевського, 45а 073-985-88-37 Олександр 073-541-06-69 Наталія e-mail: laran-ltd@ukr.net
|
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря |
|
||||||||||||||||
|
:: Показать последние рецепты :: Каннолі - традиційні сіцилійські солодощіКаннолі - традиційні сіцилійські солодощі, що спочатку готували під час карнавалу. Діти часто кепкували, вставляючи ватный тампон в середину соладощів та прикриваючи його вершковим сиром. "Жертва", що нічого не підозрювала з задоволенням відкусювала шматочок і лише згодом знаходила "сюрприз". На Сіцилії "каннолло" називають наконечник водогонного крану. Ось тільки з крану тече вода, а з каннолі тече... крем! Від цього і пішла назва цієї чудової страви, що стала невід’ємною частиною будь-якої італійської кондитерської! Для приготування каннолі нам знадобиться: металеві трубочки; Для тіста: 1 яйце; щіпка кориці; сіль; біле вино. яєчний білок для змащування; соняшникова олія для смаження. Для крему: шоколадні крапельки. Змішуємо всі інгредієнти для теста та замішуємо (Миска нержавейка), підливаючи вина так, щоб тісто вийшло як на пельмені чи вареники. Накриваемо харчовою плівкою та кладемо в холодильник на 30 хвилин. Після того, як тісто "відпочило", тонко його розкатуємо (Скалка) и вирізаємо кружальця (Вырубки кондитерские). Закручуємо тісто на трубочки (Набор форм для канноли, Набор форм для трубочек), попередньо змастивши їх маслом (Кисточки) і склеюємо кінці яєчним білком, щоб при смаженні вони не разійшлись. Обсмажуємо (Сковорода) каннолі в добре разігрітій соняшниковій олії. Викладаємо на паперовий рушник, що всмокче зайвий жир. Готові каннолі можна скласти в герметичний посуд (Судки) і зберігати біля місяця, начиняючи кремом по мірі потреби. Правильно приготовані каннолі мають бути хрумкими та мати маленькі пупирці. Готуємо крем. Рікотту розтираємо з цукровою пудрою. Вона повинна бути кремоподібною та без грудочок. Якщо у вас не так, то попередньо перетираємо її через сито (Сита). Потім додаємо крапельки шоколаду (за відсутності, можна додати тертий шоколад (Терки), але так робити не дуже добре, оскільки рікотта втрачає колір і не відчуватиметься хрумкіт шоколаду в каннолі).
За допомогою кондитерського мішечка (Мешочки кондитерские) начиняємо каннолі та посипаємо цукровою пудрою. Подаємо (Салфетки ажурные) одразу ж, оскільки вже за декілька годин каннолі стають м’якими.
Смачного! :: Архив рецептов :: |
|
|||||||||||||||
|