:: Показать последние рецепты :: 24.03.14 Шоколадний тарт Основа:
200 гр печива
120 гр масла
(основа робиться як у чізкейка - печиво перемолоти, залити розтопленим маслом та розподілити по дну форми (код 21943), випікати 10 хвилин при 170С)
Начинка:
400 гр темного шоколаду з цукром
200 гр вершків 33%
3 яєчних жовтка
жменька грецьких горіхів
1 ст л лікера куантро (можна замінити на цедру апельсина або на коньяк)
сіль на кінчику ножа
1. Шоколад розтопити в мікрохвильовці або на водяній бані, вершки нагріти, але не кип’ятити. Жовтки ретельно збити вінчиком (код 17525), влити до жовтків 1/4 вершків, добре перемішати, а потім влити залишок вершків, після цього всю масу перемішати з шоколадом.
2. Додати подріблений горіх, лікер та щіпку солі. Вилити на основу. Витримати в холодильнику мінімум 3 години.
:: Архив рецептов ::
|