:: Показать последние рецепты :: 31.03.14 Кавовий пудингКавовий пудинг
На 2 порції:
1 ст л крахмалю
1 ст л борошна
1/2 ст молока
3/4 ст звареної міцної кави
150 г згущеного молока
ванілін
1 яйце
1. Крахмаль, перемішаний з борошном разводими в невеликій кількості молока (холодного). Кладемо цю суміш в каструлю, сюди ж додаємо решту молокі, каву, згущене молоко, ванілін та готуємо на середньому вогні до тих пір, поки маса дещо загустішає.
2. Окремо збиваємо вінчиком яйце, вливаємо до нього 1/3 молочно-кавової суміші, ретельно перемішуємо та вливаємо назад у каструлю. Готуємо близько 3 хвилин до більшого загустіння.
3. Пудинг одразу ж разливаємо по ємностях для його подачі, накриваємо (аби не утворилася плівочка) і охолоджуємо. На завершення ставимо в холодильник до повного охолодження.
:: Архив рецептов ::
|