:: Показать последние рецепты :: 08.04.14 Чізкейк з малиною Для основи:
150 г масла
150 г меленого мигдалю
150 г борошна та 1 ч.л. розпушувача
150 г цукру
1 ст.л. какао
2 яйця
Для начинки:
250 г маскарпоне (аба іншого вершкового сиру)
300 мл вершків для збивання (33-35%)
120 г цукру
1/2 ч.л. желатину швидкорозчинного
декілька крапель мигдальної есенції (якщо є)
малина
малинове желе
1. Всі інгредієнти, потрібні для основи, крім яйця, змішати в комбайні до отримання масляних крихт. Додати яйце та перемішати до пастоподібного стану.
2. Тісто викласти в роз’ємну форму, діаметром 24 см, розрівняти. Випікати 25 хвилин при 200 градусах.
Викласти малину на охолоджений корж.
3. Желатин змішати з 2 ст.л. води і дати набухнути. Розчинити на водяній бані або в мікрохвильовці, трохи охолодити.
Вершковий сир перемішати з цукром. Окремо збити вершки.
4. Змішати вершкову пасту з желатином, ввести вершки, мигдальний екстракт, перемішати. Викласти крем у форму на основу поверх малини та поставити в холодильник на кілька годин/на нічь.
5. Приготувати малинове желе, як написано в інструкції (але з меншою кількістю води), дати йому трохи загустіти і вилити поверх крему. Прикрасити малиною
:: Архив рецептов ::
|