м. Дніпро

вул. Чернишевського, 45а
тел.: (056) 370-15-51

073-985-88-37 Олександр

073-541-06-69 Наталія

e-mail: laran-ltd@ukr.net

 

 

Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного моря

Мінімальна сума замовлення складає 500 грн

У зв'язку з нестабільністю валют прохання уточнювати актуальні ціни у менеджера


Харьковский фарфоровый завод SALEX – производитель посуды высокого качества и красоты!

Ал-пластик производит изделия из пластика для хозяйственной и пищевой групп товаров

:: Показать последние рецепты ::
16.04.14

Ванільна паннакотта

 Ванільна паннакотта


360 мл вершків для збивання (35-38% жирності)
3 ст л цукру
2 ст л дуже холодної води
2 ч л порошкового желатину
1/2 ванільного стручка
+ щіпка солі

З зазначеної кількості інгредієнтів виходить 3 круглих паннакотти діаметром
8 см. (Форма силиконовая на планшете 1/6 31*21)

1. Стручок ванілі розрізати вздовж навпіл та вичистити насіння з однієї половинки. Другу збережіть для іншого десерта.

2. В невелику каструльку або турку 
вилити вершки, додати цукор, сіль та насіння ванілі. В невеликій чашці розвести желатин з водою, залишити набухати.

3. Каструльку з вершками поставити на середній вогонь і перемішуючи, нагрівати доти, доки суміш не стане близькою до закипання.

4. Зняти з вогню, додати набухший желатин та перемішати до однорідности. Підготувати форму більшого за каструльку розміру та налити туди води з льодом.

5. Поставити зверху форму з вершковою сумішшю та, час від часу перемішуючи, охолодити. Необхідно додавати лід у воду, аби вона залишалася максимально холодною. Зі зменшенням температури, вершкова суміш буде потроху густішати, оскільки желатин почне діяти.

6. Щойно з боків каструльки суміш почне збиратися "грудками", перемішати вінчиком до однорідности та розлити її у форми.

7. Накрити зверху харчовою плівкою, поставити в холодильник не менш ніж на
6 годин (краще на ніч). Подавати паннакотту охолоджденою з ягідним соусом або просто зі свіжими ягодами.

 

:: Архив рецептов ::

Посуда из фарфора, изготовленная в Украине
Посуда украинского производителя из фарфора, дерева, пластика, чугуна и других металлических сплавов поставляется в дом посуды ЛАРАН с любовью ко всему, что создано / изготовлено в Украине и в поддержку украинских производителей.
ВИСТАВКА В ТУРЕЧЧИНІ
Розширюємо асортимент якісного посуду, знайомимося з новими виробниками та домовляємося про співпрацю з найкращими. *** Расширяем ассортимент качественной посуды, знакомимся с новыми производителями и договариваемся о сотрудничестве с лучшими.
Посуд з порцеляни, зроблений в Україні
Пропонуємо ексклюзивного виробника посуду для дому, для готельно-ресторанного бізнесу - ХоРеКа та для кожного, хто цінує унікальність та якість.
ЧОРНА ПЯТНИЦЯ
ЗНИЖКИ!!!!!
РУКАВИЧКИ
НІТРИЛОВІ
Корзина пуста

Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:

Мы в социальных сетях
Выбор языка Столовая посуда оптом: посуда для ресторанов, баров, кафе, столовых, гостиниц, пансионатов, санаториев Copyright "Ларан" 2008
Дизайн: Inter-Biz
Программирование: InterBiz

Оберіть мову спілкування для продовження

Для того щоб продовжити користуватися сайтом оберіть будь ласка мову сайта.

Тому зробіть свій вибір та продовжуйте користування.

українська російська