:: Показать последние рецепты :: 23.04.2014 Шоколадний мус Шоколадний мус на базі знезжиреного сиру
Інгредієнти:
- йогурт - 100г.
- сир знежирений - 300г.
- цукор - 3ст.л.
- какао - 1,5ст.л.
- желатин-15г.
Приготування:
1. Йогурт, сир, цукор та какао збити в блендері до однорідного стану.
2. Желатин замочити в холодній воді на 10-15хв.
3. Поставити каструлю з желатином на вогонь, довести до кипіння.
4. Додати желатин в шоколадний крем, ретельно перемішати.
5. Міксером збивати крем 1-2хв.
6. Налити мус в креманки, поставити в холодильник на 2-3 години.
За бажанням можна додати горіхи
Рецепт на 4 порції, на 100г. біля 140 ккал.
За таким рецептом можна робити і фруктовий мус, замінивши какао улюбленими фруктами або ягодами.
:: Архив рецептов ::
|