:: Показать последние рецепты :: 29.05.14 Яблучно-банановий крамбл Яблучно-банановий крамбл
Для крамблу:
100 г холодного вершкового масла
100 г великого коричневого цукру
100 г мигдалевого борошна
100 г пшеничного борошна
1 чл меленої кориці
Для начинки:
600г зелених яблук ( грені сміт, голден)
3 банани
сік і цедра 1 лимону
75 г коричневого цукру
1.Вершкове масло нарізати дрібними шматочками, покласти в чашу блендера, додати борошно, цукор та мигдалеве борошно, порубити на дрібну крихту. Поставити до холодильника.
2. Яблука та банани нарізати кубиками, перемішати з соком, цедрою лимона та цукром.
3. Тефлонову форму зі зйомним дном змастити вершковим маслом, викласти начинку та посипати зверху крихтою.
4. Випікати близько 50-60 хв при 180С. Крихта має стати хрумкою, а начинка закипіти.
:: Архив рецептов ::
|