:: Показать последние рецепты :: 15.07.14 Шоколадні мадлен Шоколадні мадлен з оливковою олією
1/2 чашки* борошна
1/4 чашки какао-порошку
1/2 ч.л. пекарського порошку
1/8 ч.л. солі + невелика щіпка за смаком
2 яйця, кімнатної температури
1/2 чашки цукру
1/2 ч.л. ванілі (або пакетик ванільного цукру)
1/4 чашки оливкової олії
*1 чашка ~ 240мл
1. Розігріти духовку до 170С.
2. Просіяти в миску борошно, какао, сіль та пекарський порошок. Збити яйця, поступово додати цукор і продовжувати збивати до густої світлої маси, близько 3 хвилин. Додати ваніль.
3. За допомогою силіконової лопатки обережно ввести борошно, перемішати до однорідності. Тонкою цівкою влити оливкову олію. Скуштувати, якщо треба - додати щіпку солі.
4. Розкласти чайною ложкою тісто по формочках, випікати 10-12 хвилин. Охолодити 5 хвилин у формі, після цього викласти на блюдо.
:: Архив рецептов ::
|