:: Показать последние рецепты :: 07.10.14 ШОКОЛАДНИЙ ТОРТ Шоколадний торт без випікання
Інгредієнти:
Крем:
- 500 гр. сухого молока або дитячої суміші,
- 5 ст. л. какао (можна більше),
- 250 гр. розм’яклого вершкового масла,
- склянка води,
- 6 ст. л. цукру.
Приготування:
1. Перемішати молоко і какао, додати масло та перемішувати до утворення грудки. Воду та цукор поставити на вогонь і не доводячи до кипіння розчинити його. Охолодити сироп і поступово вливаючи в шоколадну масу вимішати крем. Крем має бути густим, з м’якою текстурою, без грудочок.
2. Для тортика потрібно 4-5 упаковок звичайного печива до чаю.
Форму вистилаємо плівкою і викладаємо перший шар печива. Далі крем, знов печиво тощо.
3. Ставимо торт до холодильника для застигання.
:: Архив рецептов ::
|