:: Показать последние рецепты :: 17.10.14 ЖЕЛЕЙНО-ЙОГУРТОВИЙ ТОРТ Желейно-йогуртовий торт.
1 пачка готового ягідного желе
(малина, чорниця)
2 пачки желатину по 15 г
2 пачки йогурту по 500 мл
шоколад та какао
Приготування
Приготувати желе, як вказано на пачці. В форму для желейного торту налити води, додати кілька крапель соняшникової олії , закрити кришкою і потрусити. Воду вилити. По дну форми розкласти красиво ягоди чи фрукти.
Обережно (краще ложкою) залити ягоди желе. Поставити в морозилку. Желе не повинно замерзнути, має лише охолодитися та застигнути.
Поки желе охолоджується, заливаємо желатин 1 склянкою води. Коли він розбухне, треба його нагріти і розтопити, не доводячи до кипіння.
Через деякий час желатин готовий до використання. Далі додаємо желатин в йогурт і ретельно перемішуємо.
Коли все розчинилось, заливаємо в форму на перший, вже застиглий ягідний шар.
Те ж саме робимо з другою пачкою йогурту. Можна шоколад не додавати, залишивши просто йогурт. Це на Ваш смак.
Заливаємо третій шар на застиглий другий і ставимо в холодильник до повного застигання торту!
:: Архив рецептов ::
|