м.Дніпро

вул.Чернишевського, 45а
тел. (056) 370-15-51

073-985-88-37 Олександр

073-541-06-69 Наталія

e-mail: laran-ltd@ukr.net

 

 

Мінімальна сума замовлення складає 500 грн

У зв'язку з нестабільністю валют прохання уточнювати актуальні ціни у менеджера

Столовые приборы и наплитная посуда TM «ALTSTEEL»

Бульонницы, вазы, сахарницы, тарелки и прочая фарфоровая посуда

:: Показать последние рецепты ::
30.10.14

Царський яблучний пиріг

 Царський яблучний пиріг.

Інгредієнти:

т
істо:
-
вершкове масло 85 гр.
-яйц
е 1 шт.
-сметана 1 ст.л.
-
борошно 1.5 склянки
-
цукор 1/4 склянки
озпушувач 3 ч.л.
іль щіпка

начинка:
-ябл
ука 700 гр.
-
вершкове масло 1 ст.л. с гіркою
-
цукор 200 гр.
-кориц
я за змаком

заливка:
-яйц
е 2 шт.
-сметана 180 гр.
-
цукор 100 гр.
-
борошно 2 ст.л.
-ван
іль за смаком

пос
ипка:
-
вершкове масло 110 гр.
-
цукор 1/2 склянки
-
борошно 1+ 1/4 склянки
озпушувач 3 ч.л.

Приготування:

1. Т
істо. Масло розтопити, додати яйце, сметану, цукор, сіль. Перемішати та додати борошно з розпушувачем. Замісити тісто.
2. Начинка.
Яблука нарізати на тонкі скибочки, додати цукор, вершкове масло і тушкувати близько 7-10 хв. Наприкінці тушкування додати корицю.
3. Заливка.
Збити яйця, додати сметану, цукор, борошно, ваніль. Перемішати.
4. Пос
ипка. М’яке вершкове масло перемішати руками з цукром, борошном, розпушувачем до отримання крихти.
5. Т
істо викласти в роз’ємну форму, зробити дно та бортики і викласти начинку. Після цього залити заливкою і зверху посипати крихтою.
В
ипікати при 180 градусах 50-55 хв.

 

:: Архив рецептов ::

07.12.21
ВИСТАВКА В ТУРЕЧЧИНІ
2021р.
20.11.20
ЧОРНА ПЯТНИЦЯ
ЗНИЖКИ!!!!!
20.03.20
РУКАВИЧКИ
НІТРИЛОВІ
16.03.20
Режим роботи
офісу і складу під час карантину
04.03.20
ВІТАЄМО ДОРОГИХ ЖІНОК
ЗІ СВЯТОМ ВЕСНИ!
Корзина пуста

Вы можете найти необходимый товар по коду, по артикулу или по наименованию:
Специальное предложение о сотрудничестве и продаже нашей продукции на побережье Черного и Азовского моря ... подробнее об этом

Выбор языка Столовая посуда оптом: посуда для ресторанов, баров, кафе, столовых, гостиниц, пансионатов, санаториев Copyright "Ларан" 2008
Дизайн: Inter-Biz
Программирование: InterBiz

Оберіть мову спілкування для продовження

Для того щоб продовжити користуватися сайтом оберіть будь ласка мову сайта.

Тому зробіть свій вибір та продовжуйте користування.

українська російська