:: Показать последние рецепты :: 11.11.14 МИГДАЛЬНЕ ПЕЧИВОМигдальне печиво
Інгредієнти:
- 100 гр мигдалевого борошна (можна змолоти в кавомолці)
- 240 гр цукрової пудри
- 3 білки великих яєць
- 25 гр борошна
- масло та борошно для пергамента
Приготування:
1. Мигдалеве борошно перемішати в мисці з цукровою пудрою та додати білки 2х яєць. Збити вінчиком до однорідності.
2. Додати решту білку, збити ще раз.
3. Додати просіяне через сито борошно та замісити. Тісто має бути доволі рідким.
4. Застілити деко пергаментом, змащеним маслом і присипаним борошном.
5. Тісто влити в кондитерський мішок.
6. Витискати кругле печиво діаметром 6-7 см на відстані одне від одного та поставити у розігріту до 180 градусів духовку (без конвекції).
7. Випікати до золотаво-коричневого кольору 20 хвилин.
:: Архив рецептов ::
|