:: Показать последние рецепты :: 16.12.14 БЕЗЕ НОВОРІЧНЕ Безе новорічне “Ялинки”
Інгредієнти на 30-40 штук:
- 4 яєчних білка
- 300 г цукру
- ½ ч.л. зеленого чаю матча або щіпка харчового барвника
- різнокольорові посипки для прикрашання
Приготування:
Білки кладемо в миску, додаємо весь цукор. Ставимо миску на водяний огрівник і, підігріваючи на повільному вогні, при постійному помішуванні доводимо до розчинення цукру. Суміш при цьому не повинна нагрітися вище 43 градусів.
Знімаємо миску та ставимо на стіл. Міксером на високій швидкості збиваємо білки до гострих піків. Якщо ви набрали суміш у ложку, перевернули її і білки не упали – маса збита достатньо.
Додаємо барвник чи чай матча і ще раз збиваємо до рівномірного зафарбовування маси.
Перекладаємо білкову масу в кондитерський мішок з насадкою-зірочкою.
Безе витискаємо на застелений пергаментом лист у вигляді ялинок-пірамідок. Прикрашаємо посипками.
Ставимо лист у розігріту до 100-110 градусів духовку і сушимо впродовж 1,5-2 годин. Якщо духовка гріє надто сильно – злегка привідкрийте дверцята.
:: Архив рецептов ::
|