:: Показать последние рецепты :: 13.01.15 ШОКОЛАДНІ Шоколадні тістечка-рулетики
Інгредієнти
тісто:
Яйце — 3 шт.
Борошно — 2 ст. л.
Какао — 2 ст. л.
Розпушувач — 0,5 ч. л.
Пудра цукрова — 2 ст. л.
Начинка:
Сир вершковий — 200 г
Масло вершкове — 100 г
Пудра цукрова — 2 ст. л.
Додатково:
Пудра цукрова з корицею — 1 ст. л.
Приготування:
1. Білки відділити від жовтків і збити їх з цукровою пудрою.
2. До білків підмішати жовтки та просіяні через сито сухі інгредієнти.
3. Деко застілити папером, вилити в нього тісто, разрівняти тонким шаром.
4. Випікати при 200 градусах 10 хвилин.
5. Перевернути корж на вологий рушник, змочити папір водою і зняти його з коржа.
6. Розрізати корж на 2 частини, скатати обидві частини з рушником в рулет, охолодити.
7. Для начинки ретельно перемішати всі компоненти.
8. Викласти начинку на коржі, скатати в рулети та поставити в холодильник на 1 годину.
9. Охолодженні рулети розрізати на частини та посипати цукровою пудрою з корицею.
:: Архив рецептов ::
|